Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лясныя Каршакі Зялёныя Настаўнікі
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Enin kopt de bal weg. Makalovich probeert de bal met de borst te controleren. Kalyhnevich rent richting de bal. Skakunou is nu in balbezit. Skakunou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Samulevich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maisejanka de bal. Liamaeu is nu in balbezit. Skakunou is nu in balbezit. Skakunou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Repchanka speelt de bal door. Daar is Makalovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makalovich met een sublieme pass. Trusau bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusau geeft de bal voor. Parfianovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Makalovich met de inworp. Citkouski rent richting de bal. Citkouski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Patskevich de bal. Patskevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Patskevich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ptashuk de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kasianovich zal de hoekschop nemen. Patskevich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ptashuk kopt de bal weg. Zhybartovicz met een sublieme pass. Patskevich heeft problemen om de bal te vangen. Rudkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudkevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Каршакі 58%, Зялёныя Настаўнікі 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лясныя Каршакі - Зялёныя Настаўнікі 0:0

49e minuut.
Daar is Tamashenia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trusau rent richting de bal. Tamashenia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tamashenia krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Trusau raakt geblesseerd tijdens het duel. Makalovich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Samulevich kopt de bal weg. Enin heeft problemen om de bal te vangen. Patskevich rent richting de bal. Patskevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pankevich probeert naar een medespeler te passen. Liamaeu rent richting de bal. Skakunou met een sublieme pass. Kalyhnevich rent richting de bal. Kalyhnevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Каршакі - Зялёныя Настаўнікі 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Каршакі 48%, Зялёныя Настаўнікі 52%.
Лясныя Каршакі - Зялёныя Настаўнікі 1:0