Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Прыгожыя Лявоны Бульбяныя Пераможцы
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Ipatovich kopt de bal weg. Daar is Chapuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levashkevich is nu in balbezit. Antsipau is nu in balbezit. Antsipau draait met de bal, schiet en ... Liankevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Furyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Marutich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marutich komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Ipatovich met een sublieme pass. Levashkevich is nu in balbezit. Furyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Levashkevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Прыгожыя Лявоны - Бульбяныя Пераможцы 0:1

27e minuut.
Utseha heeft problemen om de bal te vangen. Antsipau is nu in balbezit. Utseha bereikt de bal nog maar net als eerste. Antsipau onderschept slim de pass. Antsipau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Utseha met een sublieme pass. Kavalenia is nu in balbezit. Nitskovich is nu in balbezit. Kavalenia onderschept slim de pass. Kavalenia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Laurutsich rent richting de bal. Laurutsich passt de bal met de wreef. Levashkevich is nu in balbezit. Levashkevich draait met de bal, schiet en ... Liankevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Прыгожыя Лявоны - Бульбяныя Пераможцы 0:2

35e minuut.
Tabuhou bereikt de bal nog maar net als eerste. Utseha onderschept slim de pass. Utseha speelt de bal door. Kavalenia is nu in balbezit. Kavalenia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Прыгожыя Лявоны 56%, Бульбяныя Пераможцы 44%.
Прыгожыя Лявоны - Бульбяныя Пераможцы 0:2

47e minuut.
Marutich geeft een hoge lob. Ruzjankau kopt de bal weg. Tabuhou rent richting de bal. Kavalenia verovert de bal door een tackle van achteren. Kavalenia schiet op doel. Zolau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ruzjankau geeft de bal voor. Klungelig pakt Tabuhou de bal. Furyk begaat een overtreding. Tabuhou moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tabuhou kan niet meer verder spelen. Zhagalovicz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zolau met een harde bal richting middenveld. Antsipau kopt de bal weg. Klungelig pakt Furyk de bal. Levashkevich is nu in balbezit. Levashkevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zhagalovicz passt de bal met de wreef. Zhaunou bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashkevich onderschept slim de pass. Levashkevich schiet op doel. Liankevich probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Zhagalovicz passt de bal met de wreef. Nizovich rent richting de bal. Laurutsich onderschept slim de pass. Laurutsich draait met de bal, schiet en ... Liankevich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Прыгожыя Лявоны - Бульбяныя Пераможцы 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Прыгожыя Лявоны 57%, Бульбяныя Пераможцы 43%.
Прыгожыя Лявоны - Бульбяныя Пераможцы 0:3