Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Стрыхунчыкі Усходнія Конікі
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Rasolau de bal. Kas`janovich onderschept slim de pass. Kas`janovich met een sublieme pass. Kiryk rent richting de bal. Kiryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Стрыхунчыкі - Усходнія Конікі 1:0

7e minuut.
Lapuga speelt de bal door. Hakanovich rent richting de bal. Hakanovich passt de bal zonder na te denken. Kiryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiryk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Levashik passt de bal met de wreef. Piatrovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatrovich passt de bal met de wreef. Snapkovich is nu in balbezit. Snapkovich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Balaychuk met een sublieme pass. Reginevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kacevich zijn tegenspeler op de grond. Kacevich krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Strakovich passt de bal met de wreef. Lapuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapuga met een sublieme pass. Kiryk heeft problemen om de bal te vangen. Kiryk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Стрыхунчыкі - Усходнія Конікі 2:0

24e minuut.
Samanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapuga onderschept slim de pass. Lapuga geeft de bal voor. Kiryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiryk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Reginevich heeft problemen om de bal te vangen. Kacevich rent richting de bal. Kacevich probeert naar een medespeler te passen. Kiryk rent richting de bal. Kiryk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Samanovich rent richting de bal. Kiryk verovert de bal door een tackle van achteren. Kiryk speelt de bal door. Kas`janovich rent richting de bal. Kas`janovich met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kazubovich met een sublieme pass. Levashik probeert naar een medespeler te passen. Snapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatrovich is nu in balbezit. Piatrovich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Muzyszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Snapkovich passt de bal zonder na te denken. Piatrovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatrovich verovert de bal door een tackle van achteren. Piatrovich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piatrovich rent richting de bal. Piatrovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Стрыхунчыкі - Усходнія Конікі 2:1

43e minuut.
Kacevich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bus`ko de bal. Bus`ko probeert naar een medespeler te passen. Kiryk rent richting de bal. Kiryk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Стрыхунчыкі - Усходнія Конікі 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Стрыхунчыкі 49%, Усходнія Конікі 51%.
FK Стрыхунчыкі - Усходнія Конікі 3:1

66e minuut.
Levashik is nu in balbezit. Levashik probeert naar een medespeler te passen. Piatrovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatrovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ladzik trapt de bal weg. Lapuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapuga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rasolau speelt de bal door. Hurba rent richting de bal. Hurba passt de bal zonder na te denken. Piatrovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatrovich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Стрыхунчыкі - Усходнія Конікі 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Стрыхунчыкі 50%, Усходнія Конікі 50%.
FK Стрыхунчыкі - Усходнія Конікі 3:2