Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Залатыя Курганы Жывучыя Драпежнікі
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Mazanau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turczynovicz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Huzikau ... Strafschop! Turczynovicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Turczynovicz neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Zhagalovicz rent richting de bal. Zhagalovicz geeft een lange en hoge pass. Hajnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatsuha onderschept slim de pass. Yatsuha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hutkovich geeft een hoge lob. Yatsuha heeft problemen om de bal te vangen. Siankevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatsuha verovert de bal door een tackle van achteren. Yatsuha schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Gurenka rent richting de bal. Pankratau onderschept slim de pass. Siankevicz maakt een afschuwelijke overtreding. Siankevicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Залатыя Курганы 51%, Жывучыя Драпежнікі 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Залатыя Курганы - Жывучыя Драпежнікі 0:0

46e minuut.
Turczynovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankratau is nu in balbezit. Pankratau speelt de bal door. Ilatouski rent richting de bal. Ilatouski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mazanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazanau passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pankevich de bal. Turczynovicz rent richting de bal. Turczynovicz draait met de bal, schiet en ... Dzubaila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Chymbanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatsuha verovert de bal door een tackle van achteren. Siankevicz rent richting de bal. Yatsuha verovert de bal door een tackle van achteren. Yatsuha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Siankevicz rent richting de bal. Maisejanka verovert de bal door een tackle van achteren. Maisejanka speelt de bal door. Yatsuha rent richting de bal. Yatsuha draait met de bal, schiet en ... Ladzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Залатыя Курганы 41%, Жывучыя Драпежнікі 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Залатыя Курганы - Жывучыя Драпежнікі 0:0