Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зялёныя Настаўнікі Важкія Дрэвы
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Chumachenka kan de bal niet met de borst controleren. Kasianovich verovert de bal door een tackle van achteren. Chumachenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasianovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kasianovich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kasianovich met een sublieme pass. Rudkevich probeert de bal met de borst te controleren. Birukou rent richting de bal. Rudkevich onderschept slim de pass. Rudkevich geeft de bal voor. Sadkovich bokst de bal weg.

17e minuut.
Rudkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupranovich onderschept slim de pass. Kupranovich geeft de bal voor. Takushevich rent richting de bal. Takushevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Negadovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Citkouski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negadovich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Negadovich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chumachenka kopt de bal weg. Zhybartovicz heeft problemen om de bal te vangen. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Настаўнікі - Важкія Дрэвы 0:1

24e minuut.
Kasianovich kopt de bal weg. Hardzevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhybartovicz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zhybartovicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zhybartovicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Takushevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronau bereikt de bal nog maar net als eerste. Takushevich rent richting de bal. Takushevich draait met de bal, schiet en ... Chuzjbanau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Настаўнікі - Важкія Дрэвы 0:2

32e minuut.
Patskevich verovert de bal door een tackle van achteren. Andronau verovert de bal door een tackle van achteren. Takushevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronau is nu in balbezit. Andronau haalt uit met een fantastische trap. Chuzjbanau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Trusau passt de bal zonder na te denken. Daar is Rudkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudkevich passt de bal met de wreef. Patskevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Patskevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Makalovich passt de bal in één keer door. Daar is Citkouski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Citkouski geeft de bal voor. Patskevich rent richting de bal. Patskevich haalt uit met een fantastische trap. Sadkovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Citkouski rent richting de bal. Citkouski geeft een lange en hoge pass. Trusau bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusau geeft een hoge lob. Daar is Yankavets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadkovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Настаўнікі 53%, Важкія Дрэвы 47%.
Зялёныя Настаўнікі - Важкія Дрэвы 0:2

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barschun met een harde bal richting middenveld. Andronau probeert naar een medespeler te passen. Takushevich rent richting de bal. Takushevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Birukou met de inworp. Hardzevich rent richting de bal. Hardzevich speelt de bal door. Takushevich rent richting de bal. Takushevich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chuzjbanau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Patskevich is nu in balbezit. Yankavets legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patskevich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rudkevich neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sadkovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Настаўнікі - Важкія Дрэвы 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Настаўнікі 47%, Важкія Дрэвы 53%.
Зялёныя Настаўнікі - Важкія Дрэвы 1:2