Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бульбяныя Конікі Лясныя Каршакі
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Varlamau rent richting de bal. Repchanka onderschept slim de pass. Repchanka probeert naar een medespeler te passen. Skakunou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakunou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Klungelig pakt Varlamau de bal. Varlamau geeft een hoge lob. Inworp. Mitskovich met de inworp. Skakunou geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hupalovich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lebiadzinets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skakunou is nu in balbezit. Skakunou geeft de bal voor. Radzuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalyhnevich rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - Лясныя Каршакі 0:1

7e minuut.
Kalyhnevich passt de bal in één keer door. Repchanka rent richting de bal. Dragun onderschept slim de pass. Kalevich rent richting de bal. Kalevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Varlamau rent richting de bal. Skakunou rent richting de bal. Skakunou probeert naar een medespeler te passen. Kalyhnevich is nu in balbezit. Kalyhnevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kalevich rent richting de bal. Dragun is nu in balbezit. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich draait met de bal, schiet en ... Parfianovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Бульбяныя Конікі - Лясныя Каршакі 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Конікі 62%, Лясныя Каршакі 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бульбяныя Конікі - Лясныя Каршакі 1:1

47e minuut.
Parfianovich trapt de bal weg van het doel. Enin kopt de bal weg. Klungelig pakt Varlamau de bal. Skakunou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakunou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Varlamau rent richting de bal. Repchanka verovert de bal door een tackle van achteren. Repchanka passt de bal in één keer door. Kalyhnevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalyhnevich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Labuta is nu in balbezit. Labuta met een sublieme pass. Repchanka rent richting de bal. Kalevich onderschept slim de pass. Kalevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Labuta is nu in balbezit. Labuta geeft een lange en hoge pass. Samulevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragun verovert de bal door een tackle van achteren. Dragun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lazarenka met een sublieme pass. Kalevich speelt de bal door. Dragun is nu in balbezit. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Конікі - Лясныя Каршакі 2:1

76e minuut.
Ptashuk geeft de bal voor. Inworp. Mironszyk met een snelle inworp. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Dragun de bal. Enin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragun. Enin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Enin kan niet meer verder spelen. Lekovich komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Varlamau rent richting de bal. Kalyhnevich rent richting de bal. Skakunou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalyhnevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalyhnevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Конікі 46%, Лясныя Каршакі 54%.
Бульбяныя Конікі - Лясныя Каршакі 2:1