Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бульбяныя Пераможцы Пявучыя Стральцы
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Navakovich verovert de bal door een tackle van achteren. Navakovich met een sublieme pass. Ipatovich rent richting de bal. Nabatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabatau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nizovich met de inworp. Daar is Ipatovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xianevich is nu in balbezit. Xianevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Пераможцы 62%, Пявучыя Стральцы 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бульбяныя Пераможцы - Пявучыя Стральцы 0:0

50e minuut.
Zolau trapt de bal weg. Antsipau rent richting de bal. Laboukin rent richting de bal. Antsipau onderschept slim de pass. Antsipau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Пераможцы - Пявучыя Стральцы 1:0

60e minuut.
Lisitski geeft een hoge lob. Nitskovich probeert de bal aan de voet te houden. Nabatau is nu in balbezit. Nabatau draait met de bal, schiet en ... Zolau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Бульбяныя Пераможцы - Пявучыя Стральцы 1:1

66e minuut.
Nizovich speelt de bal door. Ipatovich kan de bal niet met de borst controleren. Xianevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabatau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ipatovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurutsich geeft een lange en hoge pass. Taustavushka verovert de bal door een tackle van achteren. Rasolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasolau geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pinkevich passt de bal met de wreef. Ipatovich heeft problemen om de bal te vangen. Ipatovich geeft de bal voor. Daar is Levashkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levashkevich draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Taustavushka geeft een hoge lob. Inworp. Zhagalovicz met de inworp. Ipatovich is nu in balbezit. Ipatovich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Пераможцы 47%, Пявучыя Стральцы 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бульбяныя Пераможцы - Пявучыя Стральцы 1:1