Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лакаматыў Тыгры Жывучыя Драпежнікі
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Zameta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pivavarszyk komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Zhagalovicz is nu in balbezit. Latash rent richting de bal. Zhagalovicz begaat een overtreding. Latash is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manusevich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Huzikau geeft een hoge lob. Yatsuha kopt de bal weg. Zhagalovicz kan de bal niet met de borst controleren. Latash onderschept slim de pass. Latash schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Latash is nu in balbezit. Maskevich verovert de bal door een tackle van achteren. Barazna verovert de bal door een tackle van achteren. Latash is nu in balbezit. Latash draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dzubaila trapt de bal weg. Maisejanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabeika begaat een overtreding. Slabeika krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Latash rent richting de bal. Latash passt de bal met de wreef. Maskevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazna bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Barazna bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzikau onderschept slim de pass. Huzikau met een sublieme pass. Yatsuha is nu in balbezit. Yatsuha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Huzikau verovert de bal door een tackle van achteren. Maisejanka rent richting de bal. Maisejanka passt de bal in één keer door. Yatsuha is nu in balbezit. Yatsuha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Тыгры - Жывучыя Драпежнікі 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лакаматыў Тыгры 57%, Жывучыя Драпежнікі 43%.
Лакаматыў Тыгры - Жывучыя Драпежнікі 0:1

49e minuut.
Urunich onderschept slim de pass. Slabeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Urunich onderschept slim de pass. Urunich speelt de bal door. Baravik verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pankevich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lyubimtseu de bal. Pivavarszyk speelt de bal door. Maisejanka rent richting de bal. Maisejanka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лакаматыў Тыгры 53%, Жывучыя Драпежнікі 47%.
Лакаматыў Тыгры - Жывучыя Драпежнікі 0:1