Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
МТЗ Стрыхунчыкі Тарпеда Грыбы
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Pivavarszyk speelt de bal door. Drazhyn heeft problemen om de bal te vangen. Baranau rent richting de bal. Luchvicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchvicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lekovich met een harde bal richting middenveld. Baranau met een sublieme pass. Drazhyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranau rent richting de bal. Baranau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Arhipau rent richting de bal. Inworp. Arhipau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barouski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lavik geeft een hoge lob. Lagutau kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zmitrakovich de bal onder controle te krijgen. Baranau is nu in balbezit. Baranau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Nazarszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasevich verovert de bal door een tackle van achteren. Nasevich met een sublieme pass. Daar is Luchvicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchvicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: МТЗ Стрыхунчыкі 44%, Тарпеда Грыбы 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
МТЗ Стрыхунчыкі - Тарпеда Грыбы 0:0

48e minuut.
Minajla rent richting de bal. Minajla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arhipau met een snelle inworp. Barouski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kantarovich geeft de bal voor. Tabalevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lavik krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Nasevich rent richting de bal. Drazhyn onderschept slim de pass. Drazhyn passt de bal zonder na te denken. Barouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barouski haalt uit met een fantastische trap. Dybun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
МТЗ Стрыхунчыкі - Тарпеда Грыбы 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: МТЗ Стрыхунчыкі 61%, Тарпеда Грыбы 39%.
МТЗ Стрыхунчыкі - Тарпеда Грыбы 0:1