Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гладкія Мядзведзі Вясёлыя Грыбы
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lutkouski probeert naar een medespeler te passen. Tamukevich is nu in balbezit. Maskalevich onderschept slim de pass. Lutkouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkouski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zabel`ski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabel`ski passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zelyankevich neemt de hoekschop. Tamukevich krijgt zijn hoofd ertegen. Charapanski bokst de bal weg.

20e minuut.
Smahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidarovich verovert de bal door een tackle van achteren. Lushkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidarovich verovert de bal door een tackle van achteren. Sidarovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - Вясёлыя Грыбы 1:0

42e minuut.
Mihaluk met een sublieme pass. Zabel`ski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabel`ski passt de bal zonder na te denken. Molatau rent richting de bal. Molatau passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - Вясёлыя Грыбы 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гладкія Мядзведзі 60%, Вясёлыя Грыбы 40%.
Гладкія Мядзведзі - Вясёлыя Грыбы 2:0

56e minuut.
Lamashkevich is nu in balbezit. Lamashkevich passt de bal met de wreef. Mihaluk rent richting de bal. Lutkouski verovert de bal door een tackle van achteren. Lutkouski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dashko rent richting de bal. Lutkouski verovert de bal door een tackle van achteren. Lutkouski speelt de bal door. Tamukevich is nu in balbezit. Tamukevich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Maskalevich geeft de bal voor. Labashou bereikt de bal nog maar net als eerste. Labashou geeft de bal voor. Zaharonak is nu in balbezit. Zaharonak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mihaluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihaluk geeft de bal voor. Rybkin heeft problemen om de bal te vangen. Zaharonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharonak haalt uit met een fantastische trap. Jurevicz bokst de bal weg.

85e minuut.
Maskalevich rent richting de bal. Tamukevich onderschept slim de pass. Tamukevich passt de bal met de wreef. Lutkouski is nu in balbezit. Lutkouski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гладкія Мядзведзі 65%, Вясёлыя Грыбы 35%.
Гладкія Мядзведзі - Вясёлыя Грыбы 2:0