Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Загадкавыя Арлы Футбольны клуб Сабакі
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Kapashevich de bal. Bechikau rent richting de bal. Tselaval`nikau rent richting de bal. Bechikau verovert de bal door een tackle van achteren. Bechikau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pirajenia geeft de bal voor. Inworp. Liavonszyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bechikau is nu in balbezit. Bechikau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nazarovich met een sublieme pass. Hutar rent richting de bal. Rumashik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rumashik krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Zyranau verovert de bal door een tackle van achteren. Zyranau geeft een lange en hoge pass. Bechikau kopt de bal weg. Paulavets rent richting de bal. Paulavets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rumashik geeft de bal voor. Inworp. Hutar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bechikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechikau geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Загадкавыя Арлы - Футбольны клуб Сабакі 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загадкавыя Арлы 30%, Футбольны клуб Сабакі 70%.
Загадкавыя Арлы - Футбольны клуб Сабакі 1:0

63e minuut.
Pankevich probeert naar een medespeler te passen. Ivantatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyranau onderschept slim de pass. Zyranau geeft een lange en hoge pass. Malakovich krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Siamashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamashkevich geeft de bal voor. Ivantatau kopt de bal weg. Malakovich heeft problemen om de bal te vangen. Malakovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Hazha is nu in balbezit. Puzankevich verovert de bal door een tackle van achteren. Malakovich rent richting de bal. Malakovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Загадкавыя Арлы - Футбольны клуб Сабакі 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загадкавыя Арлы 54%, Футбольны клуб Сабакі 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Загадкавыя Арлы - Футбольны клуб Сабакі 1:1