Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Тарпеда Грыбы Хуткія Змагары
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Karnilovich verovert de bal door een tackle van achteren. Karnilovich speelt de bal door. Kantarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanenka onderschept slim de pass. Rusanenka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Тарпеда Грыбы - Хуткія Змагары 0:1

14e minuut.
Arhipau onderschept slim de pass. Barouski is nu in balbezit. Nestsiarenka begaat een overtreding. Nestsiarenka krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daar is Kasianovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusanenka rent richting de bal. Kasianovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanenka verovert de bal door een tackle van achteren. Rusanenka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Drazhyn geeft een lange en hoge pass. Buhalau kopt de bal weg. Drazhyn heeft problemen om de bal te vangen. Rusanenka rent richting de bal. Rusanenka draait met de bal, schiet en ... Martsineuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тарпеда Грыбы 49%, Хуткія Змагары 51%.
Тарпеда Грыбы - Хуткія Змагары 0:1

61e minuut.
Nazarszuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Drazhyn de bal. Drazhyn speelt de bal door. Chaevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaevich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sulima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Zmitrakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreeu verovert de bal door een tackle van achteren. Nazarszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreeu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreeu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rusanenka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Buhalau bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhalau geeft een lange en hoge pass. Zmitrakovich kan de bal niet met de borst controleren. Rusanenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanenka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Karnilovich passt de bal met de wreef. Andreeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreeu passt de bal met de wreef. Rusanenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanenka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Drazhyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestsiarenka onderschept slim de pass. Nestsiarenka passt de bal in één keer door. Rusanenka is nu in balbezit. Rusanenka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тарпеда Грыбы 55%, Хуткія Змагары 45%.
Тарпеда Грыбы - Хуткія Змагары 0:1