Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Высакародныя Настаўнікі Магічныя Чмокі
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Hancharyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagdanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Bagdanovich speelt de bal door. Kavalionak rent richting de bal. Kavalionak haalt uit met een fantastische trap. Pantsakou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Rotmistrau passt de bal met de wreef. Kavalionak met een sublieme pass. Bagdanovich rent richting de bal. Pihulia is nu in balbezit. Pihulia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Высакародныя Настаўнікі - Магічныя Чмокі 0:1

7e minuut.
Nekrashevich geeft een lange en hoge pass. Zaviaruha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lebiadzinets. Lebiadzinets krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Levashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihulia verovert de bal door een tackle van achteren. Bagdanovich is nu in balbezit. Pihulia is nu in balbezit. Pihulia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nekrashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpinovich verovert de bal door een tackle van achteren. Zakreuski maakt een afschuwelijke overtreding. Zakreuski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Boussiko met een sublieme pass. Pihulia is nu in balbezit. Levashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihulia verovert de bal door een tackle van achteren. Pihulia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Hancharyk heeft problemen om de bal te vangen. Zakreuski geeft een lange en hoge pass. Pihulia kopt de bal weg. Boussiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussiko passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rotmistrau passt de bal met de wreef. Boussiko rent richting de bal. Lebiadzinets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lebiadzinets krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Высакародныя Настаўнікі 61%, Магічныя Чмокі 39%.
Высакародныя Настаўнікі - Магічныя Чмокі 0:1

57e minuut.
Tatarynovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussiko onderschept slim de pass. Boussiko passt de bal zonder na te denken. Pihulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihulia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Высакародныя Настаўнікі - Магічныя Чмокі 0:2

77e minuut.
Klungelig pakt Rotmistrau de bal. Hancharyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancharyk met een sublieme pass. Kazharnovich rent richting de bal. Kazharnovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tatarynovich met een snelle inworp. Klungelig pakt Pshaniszny de bal. Pihulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihulia haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Высакародныя Настаўнікі 69%, Магічныя Чмокі 31%.
Высакародныя Настаўнікі - Магічныя Чмокі 0:2