Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Грыбы Тарпеда Грыбы
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.5
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


9e minuut.
Lisitski heeft problemen om de bal te vangen. Barouski is nu in balbezit. Barouski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chaevich de bal. Chaevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Грыбы - Тарпеда Грыбы 0:1

13e minuut.
Lisitski onderschept slim de pass. Drazhyn rent richting de bal. Lisitski onderschept slim de pass. Lisitski geeft de bal voor. Malukevich springt en kopt de bal. Martsineuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lisitski probeert naar een medespeler te passen. Savanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanovich passt de bal in één keer door. Malukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malukevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Грыбы 50%, Тарпеда Грыбы 50%.
AC Грыбы - Тарпеда Грыбы 0:1

54e minuut.
Drazhyn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dragun met een snelle inworp. Sulima is nu in balbezit. Sulima geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Martsineuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Barouski met een sublieme pass. Chaevich rent richting de bal. Kazancevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaevich roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chaevich kan niet meer verder spelen. Petskaleu komt het veld opgelopen. Nazarszuk komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nazarszuk passt de bal met de wreef. Mel`nikau rent richting de bal. Savanovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mel`nikau wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mel`nikau kan niet meer verder spelen. Niaveika komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Malukevich rent richting de bal. Savanovich rent richting de bal. Savanovich passt de bal met de wreef. Malukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malukevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Грыбы - Тарпеда Грыбы 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Грыбы 41%, Тарпеда Грыбы 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Грыбы - Тарпеда Грыбы 1:1