Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лёгкія Гусі НКВД
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Reznikau rent richting de bal. Zaretski is nu in balbezit. Reznikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaretski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaretski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lisovich geeft de bal voor. Haiduhovich is nu in balbezit. Haiduhovich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zaretski de bal. Zaretski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Baklanau bokst de bal weg.

31e minuut.
Stsyapanau speelt de bal door. Inworp. Haiduhovich met de inworp. Reznikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Reznikau schiet op doel. Baklanau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Vykun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushnir is nu in balbezit. Vykun rent richting de bal. Kushnir is nu in balbezit. Kushnir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Stsyapanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Reznikau verovert de bal door een tackle van achteren. Reznikau passt de bal in één keer door. Zaretski rent richting de bal. Zaretski haalt uit met een fantastische trap. Baklanau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Stsyapanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Halyakevich verovert de bal door een tackle van achteren. Halyakevich passt de bal in één keer door. Zaretski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaretski haalt uit met een fantastische trap. Baklanau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лёгкія Гусі 42%, НКВД 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лёгкія Гусі - НКВД 0:0

56e minuut.
Haurylovich is nu in balbezit. Eulash verovert de bal door een tackle van achteren. Eulash met een sublieme pass. Kushnir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushnir geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Karol` rent richting de bal. Semitsevich verovert de bal door een tackle van achteren. Halyakevich speelt de bal door. Vykun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vykun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Reznikau is nu in balbezit. Reznikau haalt uit met een fantastische trap. Baklanau speelt de bal door. Reznikau heeft problemen om de bal te vangen. Reznikau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Лёгкія Гусі - НКВД 0:1

79e minuut.
Haurylovich geeft een hoge lob. Inworp. Eulash met de inworp. Kushnir rent richting de bal. Kushnir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лёгкія Гусі 53%, НКВД 47%.
Лёгкія Гусі - НКВД 0:1