Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Вялікія Курганы Блакітныя Вавёркі
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Zlatkevich de bal. Piukin bereikt de bal nog maar net als eerste. Piukin passt de bal met de wreef. Enin is nu in balbezit. Enin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lamaka is nu in balbezit. Maisevich verovert de bal door een tackle van achteren. Maisevich passt de bal zonder na te denken. Zlatkevich is nu in balbezit. Zlatkevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mihejau met een sublieme pass. Enin rent richting de bal. Lamashka onderschept slim de pass. Manusevich is nu in balbezit. Manusevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Вялікія Курганы - Блакітныя Вавёркі 0:1

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Labarevi niet meer kan verder spelen. Savoika komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Klungelig pakt Manusevich de bal. Mihejau bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihejau probeert naar een medespeler te passen. Maisevich is nu in balbezit. Maisevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Manusevich onderschept slim de pass. Manusevich passt de bal in één keer door. Enin bereikt de bal nog maar net als eerste. Enin haalt uit met een fantastische trap. Ignat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вялікія Курганы 65%, Блакітныя Вавёркі 35%.
Вялікія Курганы - Блакітныя Вавёркі 0:1

59e minuut.
Manusevich is nu in balbezit. Mihejau is nu in balbezit. Manusevich verovert de bal door een tackle van achteren. Manusevich draait met de bal, schiet en ... Ignat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Вялікія Курганы - Блакітныя Вавёркі 0:2

61e minuut.
Malukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enin. Malukevich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zuhovich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fedarovich heeft problemen om de bal te vangen. Zlatkevich onderschept slim de pass. Zlatkevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nikovich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maisevich de bal. Maisevich probeert naar een medespeler te passen. Zlatkevich rent richting de bal. Zlatkevich schiet op doel. Savoika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Manusevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamashka onderschept slim de pass. Lamashka geeft de bal voor. Zlatkevich is nu in balbezit. Zlatkevich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Malukevich geeft een lange en hoge pass. Maisevich is nu in balbezit. Maisevich passt de bal met de wreef. Zlatkevich rent richting de bal. Zlatkevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Вялікія Курганы - Блакітныя Вавёркі 1:2

73e minuut.
Labusau verovert de bal door een tackle van achteren. Zhbanau verovert de bal door een tackle van achteren. Zhbanau met een sublieme pass. Maisevich is nu in balbezit. Maisevich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вялікія Курганы 52%, Блакітныя Вавёркі 48%.
Вялікія Курганы - Блакітныя Вавёркі 1:2