Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Вясёлыя Лісы ФК Змагары
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Liavitski is nu in balbezit. Met opzet legt Stralets zijn tegenspeler op de grond. Liavitski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stralets geeft de bal voor. Xenaphontau met een snel genomen vrije trap. Malafejau krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bazaranka rent richting de bal. Urban onderschept slim de pass. Urban probeert naar een medespeler te passen. Liagchylau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liagchylau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chapski bokst de bal weg.

20e minuut.
Babaeu rent richting de bal. Barysau verovert de bal door een tackle van achteren. Barysau geeft een lange en hoge pass. Liagchylau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liagchylau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nizevich is nu in balbezit. Levaneuski onderschept slim de pass. Bazaranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Levaneuski verovert de bal door een tackle van achteren. Levaneuski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Zabreika met een harde bal richting middenveld. Barysau kopt de bal weg. Levaneuski rent richting de bal. Levaneuski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Urban passt de bal met de wreef. Levaneuski rent richting de bal. Liagchylau is nu in balbezit. Liagchylau schiet op doel. Chapski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Panszanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Вясёлыя Лісы - ФК Змагары 1:0

45e minuut.
Myalezhka probeert de bal aan de voet te houden. Stralets bereikt de bal nog maar net als eerste. Stralets geeft een lange en hoge pass. Levaneuski rent richting de bal. Levaneuski draait met de bal, schiet en ... Chapski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вясёлыя Лісы 45%, ФК Змагары 55%.
Вясёлыя Лісы - ФК Змагары 1:0

79e minuut.
Levaneuski kopt de bal weg. Babaeu probeert de bal aan de voet te houden. Liagchylau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liagchylau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Вясёлыя Лісы - ФК Змагары 2:0

86e minuut.
Malafejau onderschept slim de pass. Liavitski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urban. Urban krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Babaeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaeu met een sublieme pass. Levaneuski rent richting de bal. Levaneuski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Panszanka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Вясёлыя Лісы - ФК Змагары 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вясёлыя Лісы 51%, ФК Змагары 49%.
Вясёлыя Лісы - ФК Змагары 3:0