Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Вялікія Курганы Лёгкія Гусі
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Mihejau geeft een hoge lob. Eulash is nu in balbezit. Eulash met een sublieme pass. Vykun is nu in balbezit. Vykun draait met de bal, schiet en ... Ignat bokst de bal weg.

23e minuut.
Maisevich is nu in balbezit. Charniak rent richting de bal. Charniak passt de bal zonder na te denken. Zlatkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kushnir rent richting de bal. Vykun rent richting de bal. Lamashka rent richting de bal. Vykun verovert de bal door een tackle van achteren. Vykun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Charniak is nu in balbezit. Maisevich verovert de bal door een tackle van achteren. Maisevich speelt de bal door. Zlatkevich rent richting de bal. Zlatkevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lisovich rent richting de bal. Maisevich onderschept slim de pass. Zlatkevich rent richting de bal. Maisevich is nu in balbezit. Maisevich schiet op doel. Baklanau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Mihejau onderschept slim de pass. Vykun verovert de bal door een tackle van achteren. Vykun passt de bal in één keer door. Vykun rent richting de bal. Vykun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Baklanau trapt de bal weg van het doel. Kushnir kopt de bal weg. Lamashka rent richting de bal. Vykun verovert de bal door een tackle van achteren. Vykun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вялікія Курганы 47%, Лёгкія Гусі 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Вялікія Курганы - Лёгкія Гусі 0:0

61e minuut.
Khramczankou is nu in balbezit. Maisevich verovert de bal door een tackle van achteren. Maisevich passt de bal met de wreef. Zlatkevich is nu in balbezit. Zlatkevich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Eulash bereikt de bal nog maar net als eerste. Eulash geeft de bal voor. Lamashka is nu in balbezit. Vykun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vykun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kushnir is nu in balbezit. Kushnir draait met de bal, schiet en ... Lamashka probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prakopszyk zal de hoekschop nemen. Ignat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Vykun is nu in balbezit. Maisevich verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Vykun zijn tegenspeler op de grond. Vykun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Lisovich geeft een lange en hoge pass. Nikovich is nu in balbezit. Nikovich passt de bal zonder na te denken. Zlatkevich rent richting de bal. Zlatkevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eulash met een snelle inworp. Zhbanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushnir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushnir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вялікія Курганы 48%, Лёгкія Гусі 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Вялікія Курганы - Лёгкія Гусі 0:0