Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сумныя Настаўнікі Вогненныя Змагары
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Skryganouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skryganouski geeft een hoge lob. Turets is nu in balbezit. Chabatarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabatarovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Настаўнікі - Вогненныя Змагары 0:1

8e minuut.
Lakutsevich kopt de bal weg. Klungelig pakt Turets de bal. Chabatarovich met een sublieme pass. Nupreichyk rent richting de bal. Nupreichyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maskevich probeert naar een medespeler te passen. Nazarau is nu in balbezit. Rebryn maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rebryn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rebryn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Nazarau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihaluk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Auchynka bereikt de bal nog maar net als eerste. Auchynka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Сумныя Настаўнікі - Вогненныя Змагары 1:1

28e minuut.
Doeltrap. Ladzik trapt de bal weg. Mihaluk met een sublieme pass. Nazarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Auchynka is nu in balbezit. Karal`kevich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skryganouski de bal. Lebeika rent richting de bal. Lebeika geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сумныя Настаўнікі 58%, Вогненныя Змагары 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Сумныя Настаўнікі - Вогненныя Змагары 1:1

50e minuut.
Bahtsin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maskevich met een snelle inworp. Nazarau rent richting de bal. Nazarau geeft de bal voor. Hlushaczenka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Mihaluk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karal`kevich de bal. Nazarau is nu in balbezit. Auchynka is nu in balbezit. Auchynka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Turets probeert naar een medespeler te passen. Mihaluk is nu in balbezit. Mihaluk probeert naar een medespeler te passen. Maskevich rent richting de bal. Maskevich geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tsapkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Utseha rent richting de bal. Utseha passt de bal zonder na te denken. Chabatarovich rent richting de bal. Chabatarovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Настаўнікі - Вогненныя Змагары 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сумныя Настаўнікі 44%, Вогненныя Змагары 56%.
Сумныя Настаўнікі - Вогненныя Змагары 1:2