Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Zohari Zmajevi SAPNA
5-3-1-1 Tactiek podmornica
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
70.1 gemiddelde waardering 68.6
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Terzioğlu passt de bal in één keer door. Hanke rent richting de bal. Hanke geeft een lange en hoge pass. Šarkotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarkotić schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Hanke geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurusson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šarkotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarkotić schiet op doel. Mushev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - Zmajevi SAPNA 1:0

15e minuut.
Torrealba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayuela komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Misita passt de bal in één keer door. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshchenko rent richting de bal. Leshchenko geeft de bal voor. Belmadi maakt een snoekduik en kopt de bal. Maska bokst de bal weg.

21e minuut.
Stafidă rent richting de bal. Stafidă speelt de bal door. Hanke rent richting de bal. Hanke geeft een hoge lob. Šarkotić krijgt zijn hoofd ertegen. Mushev bokst de bal weg.

24e minuut.
Butulija heeft problemen om de bal te vangen. Ayuela onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hanke neemt de hoekschop. Šarkotić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusson geeft de bal voor. Pavelina met een sublieme pass. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmadi draait met de bal, schiet en ... Maska bokst de bal weg.

30e minuut.
Ayuela verovert de bal door een tackle van achteren. Ayuela passt de bal zonder na te denken. Pavelina met een sublieme pass. Belmadi rent richting de bal. Belmadi schiet op doel. Maska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Maska met een sublieme pass. Pavelina speelt de bal door. Ayuela is nu in balbezit. Butulija onderschept slim de pass. Butulija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pavelina geeft een hoge lob. Bảo Hoàng kopt de bal weg. Terzioğlu speelt de bal door. Pavelina geeft een hoge lob. Belmadi springt en kopt de bal. Maska bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 51%, Zmajevi SAPNA 49%.
FK Zohari - Zmajevi SAPNA 1:0

48e minuut.
Terzioğlu is nu in balbezit. Terzioğlu geeft een lange en hoge pass. Šarkotić is nu in balbezit. Šarkotić haalt uit met een fantastische trap. Mushev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - Zmajevi SAPNA 2:0

52e minuut.
Kelleme rent richting de bal. Kelleme passt de bal met de wreef. Bảo Hoàng rent richting de bal. Kelleme onderschept slim de pass. Kelleme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzioğlu passt de bal in één keer door. Hanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanke geeft de bal voor. Šarkotić springt en kopt de bal. Mushev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trivić kopt de bal weg. Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Misita begaat een overtreding. Misita krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Butulija heeft problemen om de bal te vangen. Trivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulija verovert de bal door een tackle van achteren. Šarkotić is nu in balbezit. Šarkotić draait met de bal, schiet en ... Mushev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Hyde rent richting de bal. Kelleme verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme onderschept slim de pass. Kelleme schiet op doel. Maska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Fernández Borbalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Borbalán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pavelina met een snelle inworp. Misita geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavelina met een snelle inworp. Misita met een sublieme pass. Klungelig pakt Pavelina de bal. Pavelina geeft een hoge lob. Maska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belmadi is nu in balbezit. Paal!

72e minuut.
Hanke kopt de bal weg. Pavelina is nu in balbezit. Pavelina geeft een lange en hoge pass. Leshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshchenko geeft een lange en hoge pass. Maska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kelleme schiet op doel. Fernández Borbalán speelt de bal door. Hanke rent richting de bal. Hanke geeft een hoge lob. Šarkotić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı passt de bal met de wreef. Pavelina rent richting de bal. Pavelina geeft een hoge lob. Kelleme krijgt zijn hoofd ertegen. Maska bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Misita passt de bal in één keer door. Belmadi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pavelina neemt de hoekschop. Kelleme springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Ayuela passt de bal in één keer door. Pavelina is nu in balbezit. Pavelina passt de bal met de wreef. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 60%, Zmajevi SAPNA 40%.
FK Zohari - Zmajevi SAPNA 2:0