Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zelenilo F.C Spuzvaste Amebe
c-cup-w Tactiek 4-3-1-2
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
73.4 gemiddelde waardering 70.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


10e minuut.
Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapisoda passt de bal zonder na te denken. Nilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilu geeft een lange en hoge pass. Eynullayev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bělohoubek kan de bal niet met de borst controleren. Slavić rent richting de bal. Bělohoubek begaat een overtreding. Slavić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Slavić kan niet meer verder spelen. Jeftović komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Bělohoubek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krišto met de inworp. Tauz geeft een lange en hoge pass. Lakić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - F.C Spuzvaste Amebe 0:1

17e minuut.
Krišto kopt de bal weg. Penezić rent richting de bal. Tauz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tauz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lalović is nu in balbezit. Lalović met een sublieme pass. Kapisoda is nu in balbezit. Kapisoda haalt uit met een fantastische trap. Kerkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zelenilo - F.C Spuzvaste Amebe 1:1

29e minuut.
Nilu is nu in balbezit. Nilu passt de bal in één keer door. Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapisoda draait met de bal, schiet en ... Uranija probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Čejanović geeft de bal voor. Jeftović kopt de bal weg. Klungelig pakt Kravić de bal. Lakić verovert de bal door een tackle van achteren. Lakić haalt uit met een fantastische trap. Čičković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pinjuh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lakić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pinjuh passt de bal in één keer door. Trogrlić is nu in balbezit. Trogrlić speelt de bal door. Nilu rent richting de bal. Nilu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Čejanović met een sublieme pass. Pinjuh is nu in balbezit. Kravić geeft de bal voor. Eynullayev rent richting de bal. Eynullayev draait met de bal, schiet en ... Kerkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Daar is Krišto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapisoda is nu in balbezit. Kapisoda passt de bal met de wreef. Eynullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynullayev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelenilo 43%, F.C Spuzvaste Amebe 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zelenilo - F.C Spuzvaste Amebe 1:1

56e minuut.
Nilu kan de bal niet met de borst controleren. Nilu met een sublieme pass. Daar is Kapisoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapisoda schiet op doel. Kerkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - F.C Spuzvaste Amebe 2:1

57e minuut.
Čejanović rent richting de bal. Čejanović passt de bal met de wreef. Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh geeft de bal voor. Lakić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Lakić kopt de bal weg. Tauz is nu in balbezit. Jeftović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftović schiet op doel. Čičković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kerkan met een harde bal richting middenveld. Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh passt de bal zonder na te denken. Lakić is nu in balbezit. Lakić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćehić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Nilu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Penezić de bal. Penezić geeft een hoge lob. Kapisoda is nu in balbezit. Kapisoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Čejanović geeft een hoge lob. Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh geeft de bal voor. Jeftović rent richting de bal. Jeftović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelenilo 48%, F.C Spuzvaste Amebe 52%.
Zelenilo - F.C Spuzvaste Amebe 2:1