Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosna-Boys FK Mineral
5...3...2 Tactiek 1-off
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 75
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
Jonke probeert naar een medespeler te passen. Drid is nu in balbezit. Drid passt de bal zonder na te denken. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar schiet op doel. Boix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Drid met een sublieme pass. Para rent richting de bal. Para passt de bal in één keer door. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Atajić probeert naar een medespeler te passen. Vrizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrizas passt de bal zonder na te denken. Jonke is nu in balbezit. Jonke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bîziau met een sublieme pass. Para speelt de bal door. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke is nu in balbezit. Jonke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - FK Mineral 0:1

33e minuut.
Para rent richting de bal. Para passt de bal in één keer door. Vrizas met een sublieme pass. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartra verovert de bal door een tackle van achteren. Bartra met een sublieme pass. Jonke is nu in balbezit. Jonke draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Páez is nu in balbezit. Páez passt de bal met de wreef. Lovadina probeert naar een medespeler te passen. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea schiet op doel. Kisin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Drid passt de bal met de wreef. Jonke is nu in balbezit. Jonke draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert McCallum de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - FK Mineral 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 66%, FK Mineral 34%.
Bosna-Boys - FK Mineral 0:2

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprean komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Drid rent richting de bal. Drid geeft een lange en hoge pass. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert McCallum de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - FK Mineral 0:3

63e minuut.
Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal zonder na te denken. Drid rent richting de bal. Drid geeft de bal voor. Kaucsar springt en kopt de bal. Boix bokst de bal weg.

67e minuut.
Kaucsar rent richting de bal. McCallum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaucsar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaucsar neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - FK Mineral 0:4

67e minuut.
Atajić is nu in balbezit. Kaucsar rent richting de bal. Atajić begaat een overtreding. Atajić krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bîziau is nu in balbezit. Bîziau met een sublieme pass. Jonke is nu in balbezit. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar schiet op doel. Boix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Drid speelt de bal door. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Para de bal. Para geeft een hoge lob. Kaucsar springt en kopt de bal. Boix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Vrizas kopt de bal weg. Klungelig pakt Czekański de bal. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - FK Mineral 0:5

84e minuut.
Akácz is nu in balbezit. Korbach verovert de bal door een tackle van achteren. Bodea rent richting de bal. Bodea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - FK Mineral 1:5

89e minuut.
Korbach passt de bal zonder na te denken. Bîziau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîziau passt de bal zonder na te denken. Jonke rent richting de bal. Jonke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 66%, FK Mineral 34%.
Bosna-Boys - FK Mineral 1:5