Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Zohari Los Biancos
5-3-1-1 Tactiek 68,9
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
69.1 gemiddelde waardering 69.1
formidable Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


11e minuut.
Paa probeert naar een medespeler te passen. Stampone rent richting de bal. Stampone geeft de bal voor. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Paa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paa passt de bal in één keer door. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu draait met de bal, schiet en ... Maska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - Los Biancos 0:1

14e minuut.
Daar is Rainato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato maakt een afschuwelijke overtreding. Butulija wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Rainato speelt de bal door. Öykün speelt de bal door. Stampone is nu in balbezit. Stampone geeft de bal voor. Buhoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Maska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Hanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanke probeert naar een medespeler te passen. Butulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulija haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert del Valle de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Buhoiu rent richting de bal. Stafidă onderschept slim de pass. Stafidă passt de bal in één keer door. Butulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 50%, Los Biancos 50%.
FK Zohari - Los Biancos 0:1

48e minuut.
Šarkotić kopt de bal weg. del Valle heeft problemen om de bal te vangen. Prlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulija verovert de bal door een tackle van achteren. Butulija haalt uit met een fantastische trap. Epner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Hanke is nu in balbezit. Hanke passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Butulija de bal. Butulija draait met de bal, schiet en ... Epner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Zohari - Los Biancos 1:1

56e minuut.
Hyde geeft een hoge lob. Pinjo is nu in balbezit. Butulija verovert de bal door een tackle van achteren. Butulija schiet op doel. Epner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - Los Biancos 2:1

57e minuut.
Fernández Borbalán kopt de bal weg. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Zambrano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez Zambrano krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Stafidă speelt de bal door. Hanke is nu in balbezit. Hanke passt de bal met de wreef. Butulija is nu in balbezit. Butulija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Terzioğlu met een sublieme pass. Hanke is nu in balbezit. Hanke passt de bal in één keer door. Butulija is nu in balbezit. Butulija haalt uit met een fantastische trap. Epner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Paa is nu in balbezit. Paa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt dos Bastos de bal. Šarkotić rent richting de bal. Šarkotić schiet op doel. Epner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - Los Biancos 3:1

90e minuut.
Na een snelle pass probeert del Valle de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stafidă neemt de hoekschop. Butulija krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - Los Biancos 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 44%, Los Biancos 56%.
FK Zohari - Los Biancos 4:1