Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Spuzvaste Amebe FC Magic Warriors
4-3-1-2 Tactiek Wing x2
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 8
68.7 gemiddelde waardering 66.2
very good Schieten formidable
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh met een sublieme pass. Covrig onderschept slim de pass. Lakić is nu in balbezit. Lakić schiet op doel. Mogollón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Čejanović is nu in balbezit. Čejanović passt de bal zonder na te denken. Lakić rent richting de bal. Lakić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski onderschept slim de pass. Czapski passt de bal zonder na te denken. Abshagen is nu in balbezit. Abshagen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gorzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. O`Brien neemt de hoekschop. Gorzelak heeft problemen om de bal te vangen. Gorzelak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjuh probeert naar een medespeler te passen. Lakić rent richting de bal. Lakić haalt uit met een fantastische trap. Mogollón probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Spuzvaste Amebe 54%, FC Magic Warriors 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Spuzvaste Amebe - FC Magic Warriors 0:0

46e minuut.
Gontarewicz probeert naar een medespeler te passen. Gorzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišto rent richting de bal. Gorzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzelak haalt uit met een fantastische trap. Kerkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski is nu in balbezit. Pinjuh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinjuh krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Šabaredžović geeft de bal voor. Daar is Rijsseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uranija verovert de bal door een tackle van achteren. Abshagen is nu in balbezit. Abshagen draait met de bal, schiet en ... Kerkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak passt de bal met de wreef. Šabaredžović is nu in balbezit. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen schiet op doel. Kerkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - FC Magic Warriors 0:1

70e minuut.
Jeftović rent richting de bal. Grzęda onderschept slim de pass. Majtanović verovert de bal door een tackle van achteren. Majtanović schiet op doel. Gontarewicz probeert de bal aan de voet te houden. Mogollón bokst de bal weg.

71e minuut.
Pinjuh met een snelle inworp. Čejanović speelt de bal door. Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh geeft een hoge lob. Jeftović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jeftović met een sublieme pass. Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel. Mogollón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Majtanović is nu in balbezit. O`Brien tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majtanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krišto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lakić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Spuzvaste Amebe 56%, FC Magic Warriors 44%.
F.C Spuzvaste Amebe - FC Magic Warriors 0:1