Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zelenilo FK Sultan
c-cup-w Tactiek Ali 51211
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
70.8 gemiddelde waardering 66.9
excellent Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
Trogrlić onderschept slim de pass. Trogrlić passt de bal met de wreef. Eynullayev rent richting de bal. Eynullayev draait met de bal, schiet en ... bin Faraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - FK Sultan 1:0

13e minuut.
Montenegro kopt de bal weg. Twarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarkowski passt de bal in één keer door. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bělohoubek heeft problemen om de bal te vangen. Bělohoubek geeft een hoge lob. Nilu kopt de bal weg. Göçmez geeft de bal voor. Mazowiecki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Đikov speelt de bal door. Montenegro heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro geeft een hoge lob. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ... Čičković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Pernambucano speelt de bal door. Twarkowski is nu in balbezit. Twarkowski passt de bal met de wreef. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Montenegro speelt de bal door. Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski passt de bal in één keer door. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gavrić is nu in balbezit. Gavrić schiet op doel. Zbožínek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eynullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynullayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Twarkowski passt de bal in één keer door. Pernambucano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đikov. Pernambucano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montenegro wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelenilo 56%, FK Sultan 44%.
Zelenilo - FK Sultan 1:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nilu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrić controleert de bal met de borst. Gavrić geeft een hoge lob. Mumić springt en kopt de bal. bin Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Twarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarkowski geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Hinostroza met een sublieme pass. Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski probeert naar een medespeler te passen. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki schiet op doel. Čičković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Penezić probeert naar een medespeler te passen. Gavrić speelt de bal door. Mumić is nu in balbezit. Mumić haalt uit met een fantastische trap. bin Faraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Eynullayev rent richting de bal. Rabakoń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eynullayev raakt geblesseerd tijdens het duel. Eynullayev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. bin Faraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - FK Sultan 2:0

83e minuut.
Gavrić onderschept slim de pass. Gavrić probeert naar een medespeler te passen. Tomrecaj met een sublieme pass. Eynullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynullayev schiet op doel. bin Faraj bokst de bal weg. Göçmez probeert naar een medespeler te passen. Hinostroza heeft problemen om de bal te vangen. Mumić is nu in balbezit. Mumić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Marszczynkiewicz de bal. Eynullayev rent richting de bal. Hajduk rent richting de bal. Eynullayev onderschept slim de pass. Eynullayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelenilo 43%, FK Sultan 57%.
Zelenilo - FK Sultan 2:0