Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mineral New Fiorentina
1-off Tactiek 5 3 2
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
75.4 gemiddelde waardering 67.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen excellent


4e minuut.
Rejchrt rent richting de bal. Rejchrt passt de bal zonder na te denken. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović draait met de bal, schiet en ... Kisin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mineral - New Fiorentina 0:1

10e minuut.
Vrizas geeft de bal voor. Kaucsar kopt de bal weg. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid geeft een lange en hoge pass. Kaucsar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Para passt de bal met de wreef. Drid rent richting de bal. Drid met een sublieme pass. Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Korbach rent richting de bal. Lozančić verovert de bal door een tackle van achteren. Lozančić geeft een hoge lob. Labović maakt een snoekduik en kopt de bal. Lorson probeert de bal aan de voet te houden. Kisin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Drid rent richting de bal. Drid geeft een lange en hoge pass. Kaucsar controleert de bal met de borst. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Mineral - New Fiorentina 1:1

30e minuut.
Bîziau is nu in balbezit. Bîziau geeft een hoge lob. Kaucsar kopt de bal weg. Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke haalt uit met een fantastische trap. Ćosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Para kopt de bal weg. Evenepoel probeert de bal met de borst te controleren. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke is nu in balbezit. Jonke haalt uit met een fantastische trap. Ćosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid passt de bal met de wreef. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap. Hidović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rejchrt rent richting de bal. Rejchrt passt de bal zonder na te denken. Korbach is nu in balbezit. Chwast onderschept slim de pass. Chwast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bîziau is nu in balbezit. Bîziau geeft een lange en hoge pass. Kaucsar krijgt zijn hoofd ertegen. Hidović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mineral 41%, New Fiorentina 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Mineral - New Fiorentina 1:1

52e minuut.
Vrizas controleert de bal met de borst. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrizas onderschept slim de pass. Vrizas geeft de bal voor. Jonke kopt de bal weg. Ćosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kaucsar kopt de bal weg. Bîziau heeft problemen om de bal te vangen. Dobrilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrilă krijgt een gele kaart. Bîziau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrizas wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mineral - New Fiorentina 2:1

60e minuut.
Drid geeft de bal voor. Klungelig pakt Hidović de bal. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap. Ćosić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mineral - New Fiorentina 3:1

61e minuut.
Klungelig pakt Drid de bal. Drid speelt de bal door. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... Ćosić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mineral - New Fiorentina 4:1

66e minuut.
Kisin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Amca kopt de bal weg. Lorson heeft problemen om de bal te vangen. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović draait met de bal, schiet en ... Kisin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Lozančić passt de bal zonder na te denken. Labović rent richting de bal. Pineda begaat een overtreding. Labović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lozančić komt bij de bal en schiet. Kisin bokst de bal weg. Labović is nu in balbezit. Labović draait met de bal, schiet en ... Kisin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Para is nu in balbezit. Para passt de bal met de wreef. Daar is Drid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drid geeft een lange en hoge pass. Kaucsar springt en kopt de bal. Ćosić bokst de bal weg.

84e minuut.
Vrizas passt de bal zonder na te denken. Para is nu in balbezit. Para passt de bal met de wreef. Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mineral 42%, New Fiorentina 58%.
FK Mineral - New Fiorentina 4:1