Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Biancos Zmajevi SAPNA
68,9 Tactiek podmornica
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 67.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


12e minuut.
Paa probeert naar een medespeler te passen. Öykün heeft problemen om de bal te vangen. Öykün geeft een lange en hoge pass. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kotyuk met een sublieme pass. Öykün is nu in balbezit. Öykün speelt de bal door. Rezdevšek rent richting de bal. Rezdevšek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. del Valle speelt de bal door. Öykün is nu in balbezit. Öykün geeft een hoge lob. Buhoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - Zmajevi SAPNA 1:0

24e minuut.
dos Bastos onderschept slim de pass. dos Bastos passt de bal in één keer door. Öykün rent richting de bal. Öykün geeft een lange en hoge pass. Buhoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Belmadi is nu in balbezit. Pavelina is nu in balbezit. Pavelina speelt de bal door. Belmadi rent richting de bal. Belmadi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu onderschept slim de pass. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. Mushev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Kotyuk speelt de bal door. Öykün is nu in balbezit. Öykün passt de bal zonder na te denken. Rezdevšek is nu in balbezit. Rezdevšek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
del Valle onderschept slim de pass. Babayev rent richting de bal. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev onderschept slim de pass. Babayev schiet op doel. Epner bokst de bal weg.

41e minuut.
Misita passt de bal in één keer door. Daar is Leshchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leshchenko speelt de bal door. Babayev rent richting de bal. Babayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
del Valle geeft een hoge lob. Buhoiu rent richting de bal. Kurusson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buhoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Buhoiu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Biancos 53%, Zmajevi SAPNA 47%.
Los Biancos - Zmajevi SAPNA 1:0

46e minuut.
Leshchenko passt de bal in één keer door. Kurusson geeft de bal voor. del Valle heeft problemen om de bal te vangen. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ... Epner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Kotyuk neemt vlug de vrije trap. Buhoiu kopt de bal weg. Trivić geeft de bal voor. Belmadi rent richting de bal. Belmadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
dos Bastos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paa. Paa krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Öykün rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torrealba. Öykün raakt geblesseerd tijdens het duel. Buhoiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rezdevšek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - Zmajevi SAPNA 2:0

62e minuut.
Misita passt de bal met de wreef. Pavelina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rainato is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pavelina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dubljević komt het veld opgelopen. Torres Belén komt het veld opgelopen. Djorkaeff komt het veld opgelopen. Misita met een snel genomen vrije trap. Babayev springt en kopt de bal. Djorkaeff bokst de bal weg.

65e minuut.
Şamlı probeert naar een medespeler te passen. Pavelina rent richting de bal. Paa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavelina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Pavelina passt de bal in één keer door. Şamlı is nu in balbezit. Şamlı passt de bal zonder na te denken. Leshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshchenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Djorkaeff bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Biancos 60%, Zmajevi SAPNA 40%.
Los Biancos - Zmajevi SAPNA 2:0