Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ursa FC FK Zohari
heroj Tactiek 5-3-1-1
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 68.5
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Džidić onderschept slim de pass. Terzioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Terzioğlu passt de bal zonder na te denken. Butulija rent richting de bal. Butulija draait met de bal, schiet en ... Jipa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Inworp. Cavin met een snelle inworp. Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa geeft een hoge lob. Peściński springt en kopt de bal. Maska bokst de bal weg.

22e minuut.
Terzioğlu met een sublieme pass. Hanke is nu in balbezit. Hanke geeft een hoge lob. Šarkotić is nu in balbezit. Šarkotić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ursa FC - FK Zohari 0:1

23e minuut.
Stawski geeft de bal voor. Fernández Borbalán probeert de bal met de borst te controleren. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap. Maska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ursa FC - FK Zohari 1:1

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Zambrano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terzioğlu geeft een hoge lob. Butulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulija schiet op doel. Jipa bokst de bal weg.

35e minuut.
Klungelig pakt Hanke de bal. Hanke geeft de bal voor. Klungelig pakt Semik de bal. Šarkotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarkotić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Peściński kopt de bal weg. Cavin is nu in balbezit. Cavin speelt de bal door. Peściński is nu in balbezit. Peściński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Corobceanu rent richting de bal. Corobceanu geeft een lange en hoge pass. Hanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanke geeft een hoge lob. Šarkotić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursa FC - FK Zohari 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ursa FC 48%, FK Zohari 52%.
Ursa FC - FK Zohari 1:2

47e minuut.
Martínez Zambrano neemt vlug de vrije trap. Hanke kopt de bal weg. Džidić heeft problemen om de bal te vangen. Butulija rent richting de bal. Butulija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Mielczarek geeft een lange en hoge pass. Corobceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa geeft de bal voor. Mielczarek krijgt zijn hoofd ertegen. Maska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă passt de bal zonder na te denken. Hanke speelt de bal door. Butulija rent richting de bal. Butulija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Libiszewski geeft een hoge lob. Cavin rent richting de bal. Śrutwa probeert naar een medespeler te passen. Peściński rent richting de bal. Peściński haalt uit met een fantastische trap. Maska bokst de bal weg.

63e minuut.
Šarkotić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hanke de bal. Hanke passt de bal met de wreef. Butulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulija haalt uit met een fantastische trap. Jipa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Terzioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Terzioğlu geeft een hoge lob. Šarkotić rent richting de bal. Šarkotić haalt uit met een fantastische trap. Jipa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursa FC - FK Zohari 1:3

74e minuut.
Hanke is nu in balbezit. Hanke speelt de bal door. Butulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanke geeft een hoge lob. Šarkotić maakt een snoekduik en kopt de bal. Jipa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Hoàng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mielczarek raakt geblesseerd tijdens het duel. Mielczarek neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ursa FC - FK Zohari 2:3

79e minuut.
De Looze is nu in balbezit. De Looze geeft de bal voor. Peściński probeert de bal met de borst te controleren. Peściński schiet op doel. Maska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ursa FC - FK Zohari 3:3

84e minuut.
Terzioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Terzioğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hanke de bal. Hanke geeft de bal voor. Butulija krijgt zijn hoofd ertegen. Jipa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šarkotić is nu in balbezit. Šarkotić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursa FC - FK Zohari 3:4

90e minuut.
Maska met een sublieme pass. Śrutwa kopt de bal weg. Klungelig pakt Corobceanu de bal. Peściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Peściński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ursa FC 54%, FK Zohari 46%.
Ursa FC - FK Zohari 3:4