Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Magic Warriors Zelenilo
Wing x2 Tactiek c-cup-w
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
72.3 gemiddelde waardering 72.9
formidable Schieten formidable
outstanding Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Kravić verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. O`Brien zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorzelak rent richting de bal. Gorzelak geeft een lange en hoge pass. Čičković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Nilu geeft de bal voor. Grzęda verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lalović neemt de hoekschop. Eynullayev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zelenilo 0:1

10e minuut.
Vilgats probeert naar een medespeler te passen. Gorzelak rent richting de bal. Kravić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bělohoubek rent richting de bal. Vilgats verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Magic Warriors - Zelenilo 1:1

10e minuut.
Penezić passt de bal met de wreef. Nilu is nu in balbezit. Nilu passt de bal in één keer door. Kapisoda rent richting de bal. Kapisoda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats passt de bal in één keer door. Gorzelak rent richting de bal. Gorzelak schiet op doel. Čičković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zelenilo 2:1

22e minuut.
Vilgats heeft problemen om de bal te vangen. Penezić verovert de bal door een tackle van achteren. Penezić geeft een hoge lob. Kapisoda is nu in balbezit. Kapisoda haalt uit met een fantastische trap. Mogollón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magic Warriors 65%, Zelenilo 35%.
FC Magic Warriors - Zelenilo 2:1

46e minuut.
Eynullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen begaat een overtreding. Eynullayev raakt geblesseerd tijdens het duel. Đikov met een snel genomen vrije trap. Gavrić met een sublieme pass. Nilu is nu in balbezit. Nilu geeft een lange en hoge pass. Eynullayev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lalović passt de bal in één keer door. Eynullayev rent richting de bal. Eynullayev speelt de bal door. Kapisoda is nu in balbezit. Kapisoda schiet op doel. Mogollón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Daar is Bernier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernier geeft de bal voor. Gorzelak kopt de bal weg. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Čičković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Trogrlić is nu in balbezit. Gorzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - Zelenilo 3:1

75e minuut.
Gavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrić speelt de bal door. Lalović speelt de bal door. Eynullayev rent richting de bal. Eynullayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Konak komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lalović is nu in balbezit. Lalović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Eynullayev de bal onder controle te krijgen. Kapisoda rent richting de bal. Kapisoda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Vilgats is nu in balbezit. Bělohoubek begaat een overtreding. Vilgats raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. O`Brien krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magic Warriors 54%, Zelenilo 46%.
FC Magic Warriors - Zelenilo 3:1