Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:20
  • Competitiewedstrijd: Premijer Liga
  • Stadion: ŠRC Erar
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12445
Hukan FC FK Mineral
finale kupa Tactiek 1-off
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 75.5
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Jonke met een sublieme pass. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Semaver naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kaucsar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Para zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaucsar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Para kopt de bal weg. Kaucsar is nu in balbezit. Andrade legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaucsar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaucsar neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - FK Mineral 0:1

10e minuut.
Bîziau passt de bal zonder na te denken. Para met een sublieme pass. Vrizas met een sublieme pass. Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Badinter geeft een hoge lob. Pineda controleert de bal met de borst. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga draait met de bal, schiet en ... Kisin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hukan FC - FK Mineral 1:1

14e minuut.
Vrizas speelt de bal door. Bîziau is nu in balbezit. Bîziau passt de bal zonder na te denken. Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke draait met de bal, schiet en ... Boa Noite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Drid passt de bal zonder na te denken. Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke passt de bal met de wreef. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... Boa Noite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bîziau kopt de bal weg. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar probeert naar een medespeler te passen. Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - FK Mineral 1:2

27e minuut.
Drid probeert de bal met de borst te controleren. Drid met een sublieme pass. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar schiet op doel. Boa Noite probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Korbach krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke passt de bal met de wreef. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - FK Mineral 1:3

37e minuut.
Para verovert de bal door een tackle van achteren. Para passt de bal in één keer door. Jonke heeft problemen om de bal te vangen. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kaucsar verovert de bal door een tackle van achteren. Kaucsar passt de bal met de wreef. Drid rent richting de bal. Drid geeft een lange en hoge pass. Jonke krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bîziau geeft een lange en hoge pass. Jonke kopt de bal weg. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hukan FC 65%, FK Mineral 35%.
Hukan FC - FK Mineral 1:3

47e minuut.
Bîziau verovert de bal door een tackle van achteren. Bîziau speelt de bal door. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - FK Mineral 1:4

51e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Kaucsar rent richting de bal. Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke schiet op doel. Boa Noite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - FK Mineral 1:5

52e minuut.
Lodyga met een sublieme pass. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaucsar. Husita raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Husita kan niet meer verder spelen. Hrabia komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pineda kopt de bal weg. Bîziau heeft problemen om de bal te vangen. Bîziau passt de bal in één keer door. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap. Boa Noite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar schiet op doel. Boa Noite maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - FK Mineral 1:6

59e minuut.
Drid is nu in balbezit. Drid geeft een lange en hoge pass. Kaucsar kopt de bal weg. Jonke rent richting de bal. Jonke schiet op doel. Boa Noite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Drid probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vrizas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrizas speelt de bal door. Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bîziau met een sublieme pass. Jonke speelt de bal door. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Despaigne de bal onder controle te krijgen. Boa Noite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap. Boa Noite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - FK Mineral 1:7

77e minuut.
Vrizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrizas speelt de bal door. Jonke is nu in balbezit. Jonke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - FK Mineral 1:8

81e minuut.
Lorson bereikt de bal nog maar net als eerste. Badinter verovert de bal door een tackle van achteren. Badinter passt de bal met de wreef. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia draait met de bal, schiet en ... Kisin bokst de bal weg. Hernandez is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - FK Mineral 2:8

83e minuut.
Para speelt de bal door. Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke speelt de bal door. Klungelig pakt Kaucsar de bal. Kaucsar schiet op doel. Boa Noite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Para probeert naar een medespeler te passen. Bîziau is nu in balbezit. Bîziau speelt de bal door. Jonke rent richting de bal. Jonke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hukan FC 65%, FK Mineral 35%.
Hukan FC - FK Mineral 2:8