Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Fiorentina Bosna-Boys
5 3 2 Tactiek 5...3...2
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
66.3 gemiddelde waardering 68
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen formidable
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Hidović speelt de bal door. Hajas probeert naar een medespeler te passen. Labović is nu in balbezit. Labović schiet op doel. Boix werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Bosna-Boys 1:0

14e minuut.
Páez geeft een hoge lob. Evenepoel kopt de bal weg. Klungelig pakt Rejchrt de bal. Rejchrt geeft de bal voor. Labović springt en kopt de bal. Boix bokst de bal weg.

17e minuut.
Evenepoel verovert de bal door een tackle van achteren. Evenepoel probeert naar een medespeler te passen. Amca speelt de bal door. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Rejchrt speelt de bal door. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas passt de bal in één keer door. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast haalt uit met een fantastische trap. Boix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bartra speelt de bal door. Páez heeft problemen om de bal te vangen. Labović rent richting de bal. Labović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bodea kopt de bal weg. Akácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidović begaat een overtreding. Hidović krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca passt de bal met de wreef. Rejchrt speelt de bal door. Leśniarek heeft problemen om de bal te vangen. Leśniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Boix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. Páez rent richting de bal. Páez passt de bal zonder na te denken. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Vujisić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 37%, Bosna-Boys 63%.
New Fiorentina - Bosna-Boys 1:0

50e minuut.
Amca passt de bal zonder na te denken. Rejchrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejchrt geeft de bal voor. Chwast rent richting de bal. Chwast schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Chwast kopt de bal weg. Labović is nu in balbezit. McCallum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Labović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chwast neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Bosna-Boys 2:0

56e minuut.
Labović probeert naar een medespeler te passen. Hajas is nu in balbezit. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torres krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Oprean heeft problemen om de bal te vangen. Oprean met een sublieme pass. Páez geeft de bal voor. Bodea rent richting de bal. Bodea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vujisić met een sublieme pass. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres geeft de bal voor. Bodea rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Oprean is nu in balbezit. Oprean passt de bal in één keer door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een lange en hoge pass. Bodea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Oprean rent richting de bal. Oprean passt de bal met de wreef. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een hoge lob. Bodea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 46%, Bosna-Boys 54%.
New Fiorentina - Bosna-Boys 2:0