Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: Premijer Liga
  • Stadion: Hadi Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27635
FK Sultan Los Biancos
Ali 51211 Tactiek 68,9
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
65.9 gemiddelde waardering 68.1
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
del Valle onderschept slim de pass. del Valle geeft de bal voor. Rabakoń controleert de bal met de borst. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Paa passt de bal zonder na te denken. del Valle is nu in balbezit. del Valle geeft een lange en hoge pass. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu draait met de bal, schiet en ... bin Faraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Los Biancos 0:1

30e minuut.
Stampone is nu in balbezit. Stampone passt de bal zonder na te denken. Öykün is nu in balbezit. Öykün geeft de bal voor. Tükel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Los Biancos 0:2

31e minuut.
Hajduk rent richting de bal. Hajduk met een sublieme pass. Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sultan 51%, Los Biancos 49%.
FK Sultan - Los Biancos 0:2

49e minuut.
Rabakoń rent richting de bal. Rabakoń met een sublieme pass. Klungelig pakt Zbožínek de bal. Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhoiu schiet op doel. bin Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Montenegro met een sublieme pass. Twarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Twarkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Buhoiu kan de bal niet met de borst controleren. Buhoiu passt de bal met de wreef. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Montenegro kan de bal niet met de borst controleren. Montenegro passt de bal met de wreef. Pernambucano probeert naar een medespeler te passen. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Paa met de inworp. Öykün bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hinostroza krijgt een gele kaart. Öykün is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buhoiu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. bin Faraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

76e minuut.
Hinostroza onderschept slim de pass. Öykün bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykün passt de bal in één keer door. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Öykün kopt de bal weg. bin Faraj probeert naar een medespeler te passen. Hinostroza heeft problemen om de bal te vangen. Tükel geeft een lange en hoge pass. Buhoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - Los Biancos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sultan 48%, Los Biancos 52%.
FK Sultan - Los Biancos 0:3