Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zmajevi SAPNA New Fiorentina
podmornica Tactiek 5 3 2
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
67.9 gemiddelde waardering 68
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Leshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshchenko passt de bal zonder na te denken. Babayev is nu in balbezit. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zmajevi SAPNA - New Fiorentina 1:0

13e minuut.
Dobrilă met een sublieme pass. Labović rent richting de bal. Kurusson is nu in balbezit. Labović verovert de bal door een tackle van achteren. Labović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chwast is nu in balbezit. Chwast geeft de bal voor. Şamlı kan de bal niet met de borst controleren. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast schiet op doel. Mushev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Leshchenko speelt de bal door. Misita bereikt de bal nog maar net als eerste. Misita passt de bal in één keer door. Belmadi is nu in balbezit. Belmadi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mushev speelt de bal door. Misita kopt de bal weg. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zmajevi SAPNA - New Fiorentina 2:0

24e minuut.
Rejchrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejchrt geeft de bal voor. Chwast is nu in balbezit. Chwast schiet op doel. Mushev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zmajevi SAPNA - New Fiorentina 2:1

25e minuut.
Kurusson probeert naar een medespeler te passen. Pavelina is nu in balbezit. Pavelina passt de bal zonder na te denken. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ... Ćosić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Dobrilă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misita met een snelle inworp. Leshchenko geeft een lange en hoge pass. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lozančić is nu in balbezit. Koc is nu in balbezit. Lozančić onderschept slim de pass. Lozančić geeft een hoge lob. Chwast krijgt zijn hoofd ertegen. Mushev bokst de bal weg.

30e minuut.
Pavelina rent richting de bal. Pavelina passt de bal in één keer door. Belmadi is nu in balbezit. Belmadi draait met de bal, schiet en ... Ćosić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Pavelina is nu in balbezit. Pavelina geeft een lange en hoge pass. Hajas is nu in balbezit. Belmadi verovert de bal door een tackle van achteren. Belmadi haalt uit met een fantastische trap. Ćosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Trivić geeft een lange en hoge pass. Evenepoel onderschept slim de pass. Belmadi is nu in balbezit. Belmadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zmajevi SAPNA - New Fiorentina 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zmajevi SAPNA 51%, New Fiorentina 49%.
Zmajevi SAPNA - New Fiorentina 3:1

46e minuut.
Vujisić komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ćosić speelt de bal door. Labović kopt de bal weg. Daar is Kurusson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Rejchrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejchrt speelt de bal door. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Evenepoel kopt de bal weg. Şamlı is nu in balbezit. Şamlı speelt de bal door. Pavelina rent richting de bal. Pavelina geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Misita met een sublieme pass. Babayev rent richting de bal. Babayev geeft de bal voor. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Şamlı geeft een hoge lob. Babayev kopt de bal weg. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmadi haalt uit met een fantastische trap. Ćosić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zmajevi SAPNA - New Fiorentina 4:1

65e minuut.
Misita passt de bal zonder na te denken. Leshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić begaat een overtreding. Vujisić krijgt een gele kaart. Leshchenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurusson met een snel genomen vrije trap. Belmadi kopt de bal weg. Pavelina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelina geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Koc is nu in balbezit. Labović verovert de bal door een tackle van achteren. Trivić maakt een afschuwelijke overtreding. Trivić krijgt een gele kaart. Labović raakt geblesseerd tijdens het duel. Lozančić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chwast maakt een snoekduik en kopt de bal. Mushev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Evenepoel rent richting de bal. Belmadi onderschept slim de pass. Belmadi geeft de bal voor. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev schiet op doel. Ćosić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zmajevi SAPNA 46%, New Fiorentina 54%.
Zmajevi SAPNA - New Fiorentina 4:1