Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter T. F.C.WEST HAM UNITED
a Tactiek provjera!!
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.2 gemiddelde waardering 61.1
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Cecelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecelea geeft de bal voor. Ocampo controleert de bal met de borst. Brożyna rent richting de bal. Brożyna haalt uit met een fantastische trap. Gerevini bokst de bal weg.

38e minuut.
Dawidziuk kopt de bal weg. Toome met een sublieme pass. Daar is Ocampo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brożyna onderschept slim de pass. Brożyna schiet op doel. Gerevini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petković rent richting de bal. Petković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gerevini bokst de bal weg.

42e minuut.
Gordić passt de bal zonder na te denken. Cerveja bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveja geeft de bal voor. Vlieberghe geeft een lange en hoge pass. Petković springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Toome met een sublieme pass. Daar is Petković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arujärv tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cecelea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Gerevini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter T. 29%, F.C.WEST HAM UNITED 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proleter T. - F.C.WEST HAM UNITED 0:0

48e minuut.
Šabanagić probeert naar een medespeler te passen. Cecelea met een sublieme pass. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan passt de bal met de wreef. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Franjinha rent richting de bal. Cecelea is nu in balbezit. Cecelea passt de bal zonder na te denken. Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Toome haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter T. - F.C.WEST HAM UNITED 1:0

52e minuut.
Tábori komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Rejtan verovert de bal door een tackle van achteren. Rejtan passt de bal met de wreef. Petković is nu in balbezit. Petković draait met de bal, schiet en ... Gerevini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter T. - F.C.WEST HAM UNITED 2:0

58e minuut.
Tábori passt de bal in één keer door. Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Toome speelt de bal door. Tábori is nu in balbezit. Tábori schiet op doel. Gerevini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petković rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter T. - F.C.WEST HAM UNITED 3:0

61e minuut.
Vlieberghe probeert naar een medespeler te passen. Petković is nu in balbezit. Petković passt de bal met de wreef. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan haalt uit met een fantastische trap. Gerevini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Siwak onderschept slim de pass. Arujärv met een sublieme pass. Firea is nu in balbezit. Firea draait met de bal, schiet en ... Ein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter T. - F.C.WEST HAM UNITED 3:1

69e minuut.
Cerveja rent richting de bal. Cerveja geeft de bal voor. Nespoli rent richting de bal. Nespoli draait met de bal, schiet en ... Ein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter T. - F.C.WEST HAM UNITED 3:2

76e minuut.
Toome onderschept slim de pass. Toome probeert naar een medespeler te passen. Tábori met een sublieme pass. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Toome passt de bal met de wreef. Daar is Rejtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejtan passt de bal in één keer door. Petković rent richting de bal. Petković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wachowicz met de inworp. Serdaris probeert de bal met de borst te controleren. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ein bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cyrulik zal de hoekschop nemen. Firea probeert de bal met de borst te controleren. Firea draait met de bal, schiet en ... Ein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter T. 45%, F.C.WEST HAM UNITED 55%.
Proleter T. - F.C.WEST HAM UNITED 3:2