Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Arena Maximir
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22124
nk opća opasnost Arsenal FOCA
nova23 Tactiek KAMASUTRA
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 52.7
excellent Schieten very good
very good Passen good
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Xəlilli is nu in balbezit. Xəlilli passt de bal in één keer door. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Justino de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Botes rent richting de bal. Memmersheim begaat een overtreding. Botes raakt geblesseerd tijdens het duel. Beirens zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Justino krijgt zijn hoofd ertegen. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Aragão kopt de bal weg. Kohan is nu in balbezit. Daar is Kohan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Arsenal FOCA 0:1

15e minuut.
Aragão kopt de bal weg. Klungelig pakt Kohan de bal. Kohan speelt de bal door. Aragão is nu in balbezit. Aragão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Xəlilli rent richting de bal. Beirens speelt de bal door. Justino heeft problemen om de bal te vangen. Justino haalt uit met een fantastische trap. Obrębski probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chiva rent richting de bal. Aragão verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beirens krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Justino speelt de bal door. Braham heeft problemen om de bal te vangen. Braham speelt de bal door. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli draait met de bal, schiet en ... Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Obrębski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braham met een snelle inworp. Xəlilli is nu in balbezit. Xəlilli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Melamed passt de bal met de wreef. Kohan is nu in balbezit. Kohan passt de bal zonder na te denken. Aragão is nu in balbezit. Aragão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
de Abreu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Collado de bal. Collado probeert naar een medespeler te passen. Braham is nu in balbezit. Braham geeft een hoge lob. Condrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Justino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuciła speelt de bal door. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli haalt uit met een fantastische trap. Condrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea geeft de bal voor. Kohan speelt de bal door. Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Braham rent richting de bal. Xəlilli is nu in balbezit. Braham probeert naar een medespeler te passen. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 43%, Arsenal FOCA 57%.
nk opća opasnost - Arsenal FOCA 0:1

67e minuut.
Mihtarski verovert de bal door een tackle van achteren. Mihtarski geeft een hoge lob. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Beirens passt de bal zonder na te denken. Collado bereikt de bal nog maar net als eerste. Collado passt de bal met de wreef. Braham bereikt de bal nog maar net als eerste. Braham geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
de Abreu onderschept slim de pass. de Abreu probeert naar een medespeler te passen. Fer rent richting de bal. Xəlilli verovert de bal door een tackle van achteren. Xəlilli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Obrębski geeft de bal voor. Collado kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Xəlilli de bal onder controle te krijgen. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Botes speelt de bal door. de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu passt de bal met de wreef. Kohan is nu in balbezit. Kohan schiet op doel. Tokoly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 42%, Arsenal FOCA 58%.
nk opća opasnost - Arsenal FOCA 0:1