Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Stadion LUKE
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19143
NK BOSNA VISOKO FK GAZIJE
novanova1 Tactiek DEDO
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
57.2 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten adequate
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Křivánek geeft een hoge lob. Daar is Kózka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janjić rent richting de bal. Janjić draait met de bal, schiet en ... Suljić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK GAZIJE 1:0

6e minuut.
Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eschenlohr de bal. Křivánek is nu in balbezit. Křivánek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Suljić trapt de bal weg van het doel. Daar is Oprych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu met een sublieme pass. bin Ahmed rent richting de bal. bin Ahmed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
bin Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferjančić. bin Ahmed raakt geblesseerd tijdens het duel. Křivánek wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK GAZIJE 2:0

17e minuut.
Variaş rent richting de bal. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal in één keer door. Eschenlohr rent richting de bal. Eschenlohr schiet op doel. Suljić bokst de bal weg.

19e minuut.
Klungelig pakt Kózka de bal. Křivánek geeft een lange en hoge pass. Janjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjić schiet op doel. Suljić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK GAZIJE 3:0

23e minuut.
Djurisic geeft een lange en hoge pass. Eschenlohr kopt de bal weg. Variaş is nu in balbezit. Variaş geeft de bal voor. Janjić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Ferjančić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felföldi probeert naar een medespeler te passen. Ferjančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferjančić passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Felföldi met een sublieme pass. Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. Oprych is nu in balbezit. Oprych geeft een hoge lob. Marăndici krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK GAZIJE 3:1

37e minuut.
Klungelig pakt Ferjančić de bal. Křivánek rent richting de bal. Křivánek probeert naar een medespeler te passen. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Variaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iudicelli verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Variaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janjić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 36%, FK GAZIJE 64%.
NK BOSNA VISOKO - FK GAZIJE 3:1

48e minuut.
Felföldi passt de bal zonder na te denken. Oprych is nu in balbezit. Djurisic is nu in balbezit. Oprych onderschept slim de pass. Oprych draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kózka geeft een hoge lob. Inworp. bin Ahmed met een snelle inworp. Křivánek geeft de bal voor. Paal! Janjić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK GAZIJE 4:1

55e minuut.
Suljić trapt de bal weg. Felföldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Djurisic de bal. Oprych rent richting de bal. Oprych draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Iudicelli geeft de bal voor. Daar is Łatczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprych rent richting de bal. Oprych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK GAZIJE 4:2

71e minuut.
Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka passt de bal met de wreef. Felföldi speelt de bal door. Oprych bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprych draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ferjančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal met de wreef. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kajgo geeft de bal voor. Łatczewski rent richting de bal. Łatczewski geeft de bal voor. Kajgo verovert de bal door een tackle van achteren. Variaş geeft een lange en hoge pass. Suljić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harasiuk controleert de bal met de borst. Janjić is nu in balbezit. Janjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK GAZIJE 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 35%, FK GAZIJE 65%.
NK BOSNA VISOKO - FK GAZIJE 5:2