Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: fk celik Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17497
fk celik FK Signal itd
gradjanski Tactiek derbi 2
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.7 gemiddelde waardering 57
good Schieten outstanding
average Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza passt de bal zonder na te denken. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza schiet op doel. Stręt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:1

8e minuut.
Migić onderschept slim de pass. Migić met een sublieme pass. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić schiet op doel. Borhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mălureanu passt de bal met de wreef. Canas rent richting de bal. Canas passt de bal in één keer door. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza onderschept slim de pass. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:2

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stręt niet meer kan verder spelen. Souza komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Šagovnović passt de bal met de wreef. Pârvan rent richting de bal. Pârvan geeft een hoge lob. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Skulić met een snelle inworp. Souza met een sublieme pass. Mendoza rent richting de bal. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba draait met de bal, schiet en ... Souza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:3

25e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Skulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba verovert de bal door een tackle van achteren. Zagłoba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:4

27e minuut.
Šagovnović geeft de bal voor. Mălureanu rent richting de bal. Mălureanu passt de bal zonder na te denken. Zitoumi rent richting de bal. Klungelig pakt Zitoumi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:5

31e minuut.
ter Avest met een sublieme pass. Mălureanu speelt de bal door. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:6

34e minuut.
Enev geeft de bal voor. Daar is Skulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap. Souza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 58%, FK Signal itd 42%.
fk celik - FK Signal itd 0:7

46e minuut.
Pawliszyn probeert naar een medespeler te passen. Canas geeft een hoge lob. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba schiet op doel. Souza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:8

47e minuut.
Kotromanić speelt de bal door. Dujsić speelt de bal door. Drljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba verovert de bal door een tackle van achteren. Zagłoba draait met de bal, schiet en ... Souza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:9

48e minuut.
Salihagić geeft de bal voor. Migić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap. Souza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Skulić kopt de bal weg. Dujsić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Mello de bal. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. Borhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Zagłoba kopt de bal weg. Klungelig pakt Sivč de bal. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:10

54e minuut.
Šagovnović is nu in balbezit. Zitoumi onderschept slim de pass. Zitoumi passt de bal in één keer door. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Migić kopt de bal weg. Mendoza speelt de bal door. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi schiet op doel. Souza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:11

58e minuut.
Pawliszyn geeft de bal voor. Zagłoba kopt de bal weg. Klungelig pakt Sivč de bal. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Mălureanu passt de bal zonder na te denken. Mendoza speelt de bal door. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:12

68e minuut.
Zagłoba rent richting de bal. Drljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:13

71e minuut.
Mălureanu passt de bal zonder na te denken. ter Avest is nu in balbezit. Mendoza met een sublieme pass. Mălureanu is nu in balbezit. Mălureanu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Souza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Pârvan speelt de bal door. Mălureanu met een sublieme pass. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:14

79e minuut.
Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mendoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:15

81e minuut.
Šagovnović geeft een hoge lob. Mendoza geeft de bal voor. Zagłoba kopt de bal weg. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Canas passt de bal met de wreef. Drljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza onderschept slim de pass. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:16

86e minuut.
Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi passt de bal in één keer door. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Signal itd 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 58%, FK Signal itd 42%.
fk celik - FK Signal itd 0:17