Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Kultura Stanic
4114 Tactiek jol
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


11e minuut.
Bučić geeft een hoge lob. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ventura. Ventura krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Fric is nu in balbezit. Drtina onderschept slim de pass. Drtina geeft een lange en hoge pass. Tan is nu in balbezit. Tan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fric rent richting de bal. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel passt de bal met de wreef. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok verovert de bal door een tackle van achteren. Polok geeft een lange en hoge pass. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Pimentel met een sublieme pass. Tan is nu in balbezit. Tan schiet op doel. Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - Stanic 1:0

35e minuut.
Bäcker passt de bal zonder na te denken. Tan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şabanov. Şabanov krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Buljan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bäcker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Şabanov onderschept slim de pass. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel passt de bal in één keer door. Tan is nu in balbezit. Tan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Kultura 28%, Stanic 72%.
OFK Kultura - Stanic 1:0

52e minuut.
Kalmár probeert naar een medespeler te passen. Polok kopt de bal weg. Daar is Bäcker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Badur is nu in balbezit. Bučić is nu in balbezit. Badur onderschept slim de pass. Badur haalt uit met een fantastische trap. Nusspickel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK Kultura - Stanic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Kultura 40%, Stanic 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFK Kultura - Stanic 1:1