Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Тукови
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24344
ФК Челинац Proleter T.
ifconfig Tactiek a
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
33.5 gemiddelde waardering 65.2
average Schieten incredible
good Passen excellent
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Petković onderschept slim de pass. Brożyna rent richting de bal. Petković rent richting de bal. Brożyna heeft problemen om de bal te vangen. Brożyna draait met de bal, schiet en ... Balatsinos bokst de bal weg.

4e minuut.
Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecelea speelt de bal door. Petković is nu in balbezit. Petković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:1

5e minuut.
Petković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tábori komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Klungelig pakt Brożyna de bal. Brożyna passt de bal zonder na te denken. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan geeft een hoge lob. Tábori krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rejtan zal de hoekschop nemen. Brożyna springt en kopt de bal. Balatsinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:2

11e minuut.
Toome verovert de bal door een tackle van achteren. Toome passt de bal in één keer door. Rozan verovert de bal door een tackle van achteren. Tábori rent richting de bal. Tábori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Wachowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rejtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejtan geeft de bal voor. Tábori krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:3

16e minuut.
Wachowicz kopt de bal weg. Rejtan rent richting de bal. Rejtan geeft een lange en hoge pass. Brożyna maakt een snoekduik en kopt de bal. Balatsinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan onderschept slim de pass. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:4

19e minuut.
Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Toome passt de bal met de wreef. Rejtan met een sublieme pass. Tábori rent richting de bal. Tábori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:5

21e minuut.
Tábori rent richting de bal. Tábori passt de bal in één keer door. Cecelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori is nu in balbezit. Tábori schiet op doel. Balatsinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toome neemt de hoekschop. Tábori krijgt zijn hoofd ertegen. Balatsinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vlieberghe probeert de bal aan de voet te houden. Rejtan kopt de bal weg. Brożyna rent richting de bal. Brożyna haalt uit met een fantastische trap. Balatsinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:6

23e minuut.
Tábori rent richting de bal. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tábori de bal. Tábori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Balatsinos probeert naar een medespeler te passen. Koljivrat kopt de bal weg. Serdaris rent richting de bal. Trivković verovert de bal door een tackle van achteren. Trivković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wachowicz met een sublieme pass. Šabanagić probeert naar een medespeler te passen. Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Toome geeft de bal voor. Tábori springt en kopt de bal. Balatsinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Brożyna verovert de bal door een tackle van achteren. Tábori rent richting de bal. Merighetti is nu in balbezit. Tábori onderschept slim de pass. Tábori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna passt de bal met de wreef. Tábori rent richting de bal. Tábori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:7

34e minuut.
Tábori passt de bal in één keer door. Daar is Brożyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna schiet op doel. De bal raakt de paal. Tábori rent richting de bal. Tábori haalt uit met een fantastische trap. Balatsinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:8

38e minuut.
Rejtan geeft de bal voor. Brożyna kopt de bal weg. Tábori rent richting de bal. Tábori draait met de bal, schiet en ... Balatsinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:9

39e minuut.
Tábori passt de bal zonder na te denken. Cecelea met een sublieme pass. Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Brożyna is nu in balbezit. Brożyna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Trivković is nu in balbezit. Vlieberghe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rozan de bal. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Toome rent richting de bal. Toome passt de bal in één keer door. Brożyna met een sublieme pass. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori schiet op doel. De bal raakt de paal. Balatsinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mạnh Hoàng geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Toome de bal onder controle te krijgen. Šabanagić kopt de bal weg. Toome rent richting de bal. Toome haalt uit met een fantastische trap. Balatsinos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toome neemt de hoekschop. Tábori springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cecelea passt de bal met de wreef. Toome is nu in balbezit. Toome passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brożyna de bal. Brożyna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Челинац 73%, Proleter T. 27%.
ФК Челинац - Proleter T. 0:9

46e minuut.
Tábori passt de bal in één keer door. Rejtan rent richting de bal. Rejtan passt de bal in één keer door. Tábori rent richting de bal. Tábori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Rejtan heeft problemen om de bal te vangen. Rejtan passt de bal zonder na te denken. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:10

53e minuut.
Stajić kopt de bal weg. Koljivrat rent richting de bal. Koljivrat geeft een hoge lob. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. Ein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Cecelea rent richting de bal. Cecelea passt de bal in één keer door. Rejtan rent richting de bal. Rejtan draait met de bal, schiet en ... Balatsinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:11

59e minuut.
Rejtan geeft een lange en hoge pass. Mạnh Hoàng kopt de bal weg. Cecelea geeft de bal voor. Brożyna rent richting de bal. Brożyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rejtan geeft de bal voor. Brożyna kopt de bal weg. Tábori is nu in balbezit. Tábori schiet op doel. Balatsinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:12

65e minuut.
Toome verovert de bal door een tackle van achteren. Toome met een sublieme pass. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:13

70e minuut.
Cecelea rent richting de bal. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng geeft de bal voor. Daar is Tábori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tábori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Balatsinos trapt de bal weg. Wachowicz kopt de bal weg. Brożyna is nu in balbezit. Brożyna schiet op doel. Balatsinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Merighetti met een harde bal richting middenveld. Cecelea kan de bal niet met de borst controleren. Cecelea probeert naar een medespeler te passen. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tábori is nu in balbezit. Merighetti rent richting de bal. Tábori onderschept slim de pass. Tábori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:14

77e minuut.
Merighetti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Toome zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brożyna is nu in balbezit. Brożyna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toome geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tábori maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:15

79e minuut.
Rejtan is nu in balbezit. Rejtan met een sublieme pass. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori draait met de bal, schiet en ... Balatsinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wachowicz kopt de bal weg. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan geeft de bal voor. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rejtan de bal. Rejtan geeft een hoge lob. Daar is Brożyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brożyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:16

84e minuut.
Vlieberghe geeft de bal voor. Rejtan kopt de bal weg. Tábori heeft problemen om de bal te vangen. Tábori draait met de bal, schiet en ... Balatsinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:17

85e minuut.
Kaunić passt de bal met de wreef. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Tábori verovert de bal door een tackle van achteren. Tábori schiet op doel. Balatsinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:18

87e minuut.
Rejtan is nu in balbezit. Rejtan geeft de bal voor. Brożyna is nu in balbezit. Brożyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Proleter T. 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Челинац 73%, Proleter T. 27%.
ФК Челинац - Proleter T. 0:19