Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK GAZIJE Arsenal FOCA
DEDO Tactiek KAMASUTRA
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 54
solid Schieten solid
solid Passen good
formidable Verdedigen formidable


12e minuut.
Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatović is nu in balbezit. Melamed maakt een afschuwelijke overtreding. Melamed krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kohan probeert de bal met de borst te controleren. Kajgo rent richting de bal. Kohan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kajgo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kajgo kan niet meer verder spelen. Misso komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Felföldi onderschept slim de pass. Felföldi geeft de bal voor. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici haalt uit met een fantastische trap. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK GAZIJE 54%, Arsenal FOCA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK GAZIJE - Arsenal FOCA 0:0

78e minuut.
Obrębski geeft de bal voor. Iudicelli probeert de bal aan de voet te houden. Borges met een sublieme pass. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan haalt uit met een fantastische trap. Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Harasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragão rent richting de bal. Harasiuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harasiuk krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Borges onderschept slim de pass. Borges passt de bal met de wreef. Kohan is nu in balbezit. Kohan schiet op doel. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK GAZIJE - Arsenal FOCA 0:1

90e minuut.
Felföldi neemt de hoekschop. Marăndici kopt de bal weg. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. Condrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK GAZIJE - Arsenal FOCA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK GAZIJE 55%, Arsenal FOCA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK GAZIJE - Arsenal FOCA 1:1