Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Stadion LUKE
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28814
NK BOSNA VISOKO nk opća opasnost
novanova1 Tactiek nova23
42% Balbezit 58%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 57.3
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Beirens passt de bal in één keer door. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła speelt de bal door. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Křivánek is nu in balbezit. Janjić speelt de bal door. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr schiet op doel. Tokoly probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 1:0

8e minuut.
Botes met een sublieme pass. Xəlilli probeert de bal aan de voet te houden. Samburski verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens draait met de bal, schiet en ... Wierszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 1:1

14e minuut.
Daar is Tekpar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal in één keer door. Janjić rent richting de bal. Janjić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Collado kopt de bal weg. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens geeft de bal voor. Justino krijgt zijn hoofd ertegen. Wierszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 1:2

22e minuut.
Ciuciła met de inworp. Tekpar rent richting de bal. Tekpar geeft een hoge lob. Beirens rent richting de bal. Beirens draait met de bal, schiet en ... Wierszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
bin Ahmed passt de bal in één keer door. Křivánek rent richting de bal. Křivánek passt de bal zonder na te denken. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr haalt uit met een fantastische trap. Tokoly bokst de bal weg.

32e minuut.
Tekpar speelt de bal door. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens is nu in balbezit. Beirens haalt uit met een fantastische trap. Wierszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 1:3

35e minuut.
Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Djurisic onderschept slim de pass. Djurisic geeft een hoge lob. Eschenlohr rent richting de bal. Eschenlohr haalt uit met een fantastische trap. Tokoly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Vlaicu controleert de bal met de borst. Tekpar rent richting de bal. Tekpar probeert naar een medespeler te passen. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 49%, nk opća opasnost 51%.
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 1:3

50e minuut.
Botes passt de bal in één keer door. Xəlilli heeft problemen om de bal te vangen. Xəlilli met een sublieme pass. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 1:4

54e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła passt de bal in één keer door. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 1:5

59e minuut.
Křivánek kopt de bal weg. Variaş rent richting de bal. Variaş passt de bal in één keer door. Eschenlohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschenlohr draait met de bal, schiet en ... Tokoly bokst de bal weg.

62e minuut.
Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes met een sublieme pass. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 1:6

81e minuut.
Ciuciła passt de bal met de wreef. Tekpar is nu in balbezit. Tekpar passt de bal zonder na te denken. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens geeft een hoge lob. Wierszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Justino de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 1:7

85e minuut.
Tekpar onderschept slim de pass. Tekpar geeft een lange en hoge pass. Justino rent richting de bal. Justino haalt uit met een fantastische trap. Wierszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 1:8

88e minuut.
Chiva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Geroldi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Djurisic kopt de bal weg. Collado met een sublieme pass. Křivánek speelt de bal door. Janjić is nu in balbezit. Janjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 44%, nk opća opasnost 56%.
NK BOSNA VISOKO - nk opća opasnost 2:8