Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Stanic Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4000
Stanic FK Signal itd
jol Tactiek derbi 2
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.8 gemiddelde waardering 60
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Canas controleert de bal met de borst. Marecki rent richting de bal. Canas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canas krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi schiet op doel. Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK Signal itd 0:1

10e minuut.
Mălureanu speelt de bal door. ter Avest speelt de bal door. Mendoza met een sublieme pass. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Canas met een sublieme pass. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi verovert de bal door een tackle van achteren. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap. Kalmár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK Signal itd 0:2

14e minuut.
Mendoza speelt de bal door. Şabanov speelt de bal door. Fric rent richting de bal. Zitoumi onderschept slim de pass. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba speelt de bal door. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... Kalmár bokst de bal weg.

20e minuut.
Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi passt de bal met de wreef. Zagłoba heeft problemen om de bal te vangen. Zagłoba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK Signal itd 0:3

23e minuut.
ter Avest speelt de bal door. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi passt de bal met de wreef. Zagłoba controleert de bal met de borst. Zagłoba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Canas passt de bal met de wreef. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi passt de bal in één keer door. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap. Kalmár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Fric rent richting de bal. Zitoumi verovert de bal door een tackle van achteren. Zitoumi probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba draait met de bal, schiet en ... Kalmár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zagłoba rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mălureanu geeft een hoge lob. Fric kopt de bal weg. Klungelig pakt Şabanov de bal. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zagłoba geeft een lange en hoge pass. Fric heeft problemen om de bal te vangen. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi schiet op doel. Kalmár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK Signal itd 0:4

35e minuut.
Pawliszyn onderschept slim de pass. Pawliszyn geeft de bal voor. Zitoumi kopt de bal weg. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric is nu in balbezit. Zitoumi onderschept slim de pass. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK Signal itd 0:5

40e minuut.
Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba geeft de bal voor. Canas probeert naar een medespeler te passen. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba is nu in balbezit. Demirtaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demirtaş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanic 71%, FK Signal itd 29%.
Stanic - FK Signal itd 0:5

46e minuut.
Safić komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mălureanu kopt de bal weg. ter Avest bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Avest passt de bal zonder na te denken. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mălureanu is nu in balbezit. Mălureanu passt de bal zonder na te denken. Mendoza probeert de bal aan de voet te houden. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Avest verovert de bal door een tackle van achteren. ter Avest geeft een hoge lob. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Buljan geeft de bal voor. Inworp. Mălureanu met een snelle inworp. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Fric de bal. Zitoumi rent richting de bal. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap. Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK Signal itd 0:6

67e minuut.
Taušan speelt de bal door. Marecki heeft problemen om de bal te vangen. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap. Kalmár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap. Kalmár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza is nu in balbezit. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi schiet op doel. Kalmár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK Signal itd 0:7

69e minuut.
Daar is Marecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomaljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap. Kalmár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK Signal itd 0:8

72e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Mălureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălureanu speelt de bal door. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK Signal itd 0:9

74e minuut.
Zitoumi heeft problemen om de bal te vangen. Canas is nu in balbezit. Canas geeft een lange en hoge pass. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
ter Avest heeft problemen om de bal te vangen. ter Avest speelt de bal door. Zitoumi rent richting de bal. Daar is Zitoumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
ter Avest kopt de bal weg. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi passt de bal zonder na te denken. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi passt de bal met de wreef. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba schiet op doel. Şabanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mălureanu met de inworp. Zagłoba is nu in balbezit. Mendoza met een sublieme pass. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mălureanu probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba speelt de bal door. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK Signal itd 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanic 80%, FK Signal itd 20%.
Stanic - FK Signal itd 0:10