Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Kultura fk celik
4114 Tactiek gradjanski
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
48.2 gemiddelde waardering 40.5
solide Schieten goed
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Kaćera geeft de bal voor. Skulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan onderschept slim de pass. Tan draait met de bal, schiet en ... Souza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - fk celik 1:0

19e minuut.
Bučić geeft een hoge lob. Tan kopt de bal weg. Drljo rent richting de bal. Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Souza bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rocha neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tan de bal. Tan draait met de bal, schiet en ... Souza bokst de bal weg. Klungelig pakt Drljo de bal. Tan is nu in balbezit. Tan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - fk celik 2:0

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Salihagić stond buitenspel. Kaćera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tan rent richting de bal. Tan schiet op doel. Souza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - fk celik 3:0

44e minuut.
Kočo geeft de bal voor. Skulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan onderschept slim de pass. Tan draait met de bal, schiet en ... Souza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Kultura 35%, fk celik 65%.
OFK Kultura - fk celik 3:0

56e minuut.
Šagovnović passt de bal zonder na te denken. Salihagić rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kaćera ... Strafschop! Salihagić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotromanić neemt de penalty, wat een uithaal! Nusspickel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Sivč geeft een lange en hoge pass. Drtina kopt de bal weg. Tan is nu in balbezit. Tan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - fk celik 4:0

64e minuut.
Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tell passt de bal met de wreef. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - fk celik 5:0

67e minuut.
Skulić rent richting de bal. Tan onderschept slim de pass. Tan speelt de bal door. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - fk celik 6:0

70e minuut.
Drtina bereikt de bal nog maar net als eerste. Drtina passt de bal zonder na te denken. Kočo geeft een hoge lob. Pimentel maakt een snoekduik en kopt de bal. Souza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - fk celik 7:0

73e minuut.
Šagovnović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Salihagić de bal. Bučić is nu in balbezit. Salihagić verovert de bal door een tackle van achteren. Salihagić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Drtina rent richting de bal. Drtina draait met de bal, schiet en ... Tan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rocha is nu in balbezit. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - fk celik 8:0

79e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Tell is nu in balbezit. Tell speelt de bal door. Tan rent richting de bal. Tan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Polok probeert naar een medespeler te passen. Purcaru probeert de bal met de borst te controleren. Dujsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujsić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Nusspickel probeert naar een medespeler te passen. Tan kopt de bal weg. Drljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Souza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Drljo rent richting de bal. Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - fk celik 9:0

89e minuut.
Mistrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan onderschept slim de pass. Tan passt de bal in één keer door. Pimentel rent richting de bal. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Kultura 37%, fk celik 63%.
OFK Kultura - fk celik 9:0