Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:20
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: BOLEYN GROUND
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18602
F.C.WEST HAM UNITED ФК Челинац
provjera!! Tactiek ifconfig
66% Balbezit 34%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 34.3
formidable Schieten average
excellent Passen good
excellent Verdedigen weak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerveja met een snelle inworp. Gordić geeft een lange en hoge pass. Firea springt en kopt de bal. Balatsinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 1:0

8e minuut.
Gordić rent richting de bal. Gordić passt de bal met de wreef. Firea rent richting de bal. Firea draait met de bal, schiet en ... Balatsinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 2:0

8e minuut.
Cyrulik passt de bal met de wreef. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ronkowski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Arujärv geeft een lange en hoge pass. Barraco kopt de bal weg. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balatsinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Cyrulik is nu in balbezit. Cyrulik geeft een hoge lob. Firea is nu in balbezit. Firea schiet op doel. Balatsinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Broquet ... Strafschop! Firea raakt geblesseerd tijdens het duel. Firea kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Balatsinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 3:0

15e minuut.
Cerveja is nu in balbezit. Cerveja passt de bal in één keer door. Gordić speelt de bal door. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dawidziuk rent richting de bal. Dawidziuk speelt de bal door. Koljivrat probeert naar een medespeler te passen. Trivković rent richting de bal. Trivković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gordić rent richting de bal. Gordić probeert naar een medespeler te passen. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Barraco passt de bal met de wreef. Daar is Koljivrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerveja verovert de bal door een tackle van achteren. Cerveja geeft een hoge lob. Firea kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Arujärv heeft problemen om de bal te vangen. Arujärv passt de bal zonder na te denken. Moscoso onderschept slim de pass. Gordić heeft problemen om de bal te vangen. Gordić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nespoli geeft de bal voor. Moscoso kopt de bal weg. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 4:0

44e minuut.
Gordić met een sublieme pass. Cerveja bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveja probeert naar een medespeler te passen. Firea rent richting de bal. Firea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Trivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrazabal onderschept slim de pass. Larrazabal geeft de bal voor. Firea is nu in balbezit. Firea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.WEST HAM UNITED 39%, ФК Челинац 61%.
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 4:0

51e minuut.
Cyrulik geeft een hoge lob. Gordić met een sublieme pass. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea draait met de bal, schiet en ... Balatsinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 5:0

55e minuut.
Cerveja rent richting de bal. Cerveja passt de bal met de wreef. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea schiet op doel. Balatsinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 6:0

56e minuut.
Wodecki speelt de bal door. Trivković heeft problemen om de bal te vangen. Firea is nu in balbezit. Gordić geeft een lange en hoge pass. Nespoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Mạnh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrulik met een sublieme pass. Cerveja rent richting de bal. Cerveja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 7:0

63e minuut.
Cerveja rent richting de bal. Cerveja passt de bal zonder na te denken. Firea rent richting de bal. Firea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 8:0

66e minuut.
Arujärv geeft een hoge lob. Daar is Moscoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firea rent richting de bal. Gordić is nu in balbezit. Gordić schiet op doel. Balatsinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Arujärv met een sublieme pass. Cyrulik is nu in balbezit. Cyrulik passt de bal met de wreef. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gordić kopt de bal weg. Firea is nu in balbezit. Nespoli rent richting de bal. Firea is nu in balbezit. Firea draait met de bal, schiet en ... Balatsinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Gordić de bal. Gordić passt de bal met de wreef. Firea rent richting de bal. Firea haalt uit met een fantastische trap. Balatsinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 9:0

85e minuut.
Cyrulik met een sublieme pass. Gordić speelt de bal door. Arujärv is nu in balbezit. Arujärv geeft een hoge lob. Firea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 10:0

89e minuut.
Cerveja is nu in balbezit. Cerveja met een sublieme pass. Gordić speelt de bal door. Firea rent richting de bal. Firea schiet op doel. Balatsinos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cerveja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arujärv kopt de bal weg. Firea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.WEST HAM UNITED 26%, ФК Челинац 74%.
F.C.WEST HAM UNITED - ФК Челинац 11:0