Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:20
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Arena Maximir
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 36535
nk opća opasnost FK GAZIJE
nova23 Tactiek DEDO
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 53.1
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Botes geeft de bal voor. Daar is Misso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beirens onderschept slim de pass. Kózka onderschept slim de pass. Justino rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Iudicelli is nu in balbezit. Kane Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Kane Sy probeert naar een medespeler te passen. Xəlilli rent richting de bal. Xəlilli haalt uit met een fantastische trap. Estrada bokst de bal weg.

20e minuut.
Xəlilli rent richting de bal. Xəlilli passt de bal zonder na te denken. Justino is nu in balbezit. Justino schiet op doel. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - FK GAZIJE 1:0

21e minuut.
Geroldi rent richting de bal. Geroldi passt de bal met de wreef. Botes probeert naar een medespeler te passen. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Botes passt de bal in één keer door. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli passt de bal met de wreef. Justino is nu in balbezit. Justino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Misso geeft de bal voor. Inworp. Botes met de inworp. Xəlilli rent richting de bal. Xəlilli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Justino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Estrada bokst de bal weg.

32e minuut.
Inworp. Botes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iudicelli is nu in balbezit. Xəlilli verovert de bal door een tackle van achteren. Xəlilli haalt uit met een fantastische trap. Estrada bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 35%, FK GAZIJE 65%.
nk opća opasnost - FK GAZIJE 1:0

53e minuut.
Botes speelt de bal door. Geroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Geroldi geeft een hoge lob. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Tokoly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Iudicelli rent richting de bal. Iudicelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trujillo de bal. Marăndici rent richting de bal. Marăndici draait met de bal, schiet en ... Tokoly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Ciuciła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuciła speelt de bal door. Misso is nu in balbezit. Xəlilli onderschept slim de pass. Xəlilli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 37%, FK GAZIJE 63%.
nk opća opasnost - FK GAZIJE 1:0