Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:20
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: fk celik Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6315
fk celik Stanic
gradjanski Tactiek jol
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 35.8
solid Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Ćeranić draait met de bal, schiet en ... Badur springt en kopt de bal. Taušan kopt de bal weg. Badur is nu in balbezit. Badur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - Stanic 0:1

4e minuut.
Šagovnović heeft problemen om de bal te vangen. Šagovnović geeft een hoge lob. Dujsić kan de bal niet met de borst controleren. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić schiet op doel. Kalmár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Sivč speelt de bal door. Klungelig pakt Šagovnović de bal. Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Salihagić rent richting de bal. Salihagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mistrić rent richting de bal. Marecki verovert de bal door een tackle van achteren. Marecki passt de bal met de wreef. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan haalt uit met een fantastische trap. Souza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Grlić geeft de bal voor. Dujsić kopt de bal weg. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić draait met de bal, schiet en ... Kalmár probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Migić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mistrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrić speelt de bal door. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş geeft een hoge lob. Ćeranić rent richting de bal. Ćeranić schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Klungelig pakt Kotromanić de bal. Salihagić rent richting de bal. Demirtaş verovert de bal door een tackle van achteren. Kotromanić verovert de bal door een tackle van achteren. Kotromanić geeft de bal voor. Kalmár bokst de bal weg.

29e minuut.
Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić onderschept slim de pass. Kotromanić passt de bal zonder na te denken. Salihagić is nu in balbezit. Salihagić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dujsić rent richting de bal. Kotromanić rent richting de bal. Dujsić rent richting de bal. Dujsić draait met de bal, schiet en ... Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk celik - Stanic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 35%, Stanic 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk celik - Stanic 1:1

46e minuut.
Safić komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sivč geeft een hoge lob. Dujsić is nu in balbezit. Dujsić probeert naar een medespeler te passen. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Skulić geeft een hoge lob. Salihagić kopt de bal weg. Daar is Fric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić schiet op doel. Kalmár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - Stanic 2:1

66e minuut.
Migić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fric de bal. Migić is nu in balbezit. Migić draait met de bal, schiet en ... Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

69e minuut.
Puksec bereikt de bal nog maar net als eerste. Puksec geeft een hoge lob. Taušan is nu in balbezit. Taušan schiet op doel. Souza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Grlić verovert de bal door een tackle van achteren. Grlić passt de bal met de wreef. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić haalt uit met een fantastische trap. Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - Stanic 3:1

88e minuut.
Šagovnović rent richting de bal. Šagovnović passt de bal met de wreef. Salihagić is nu in balbezit. Salihagić geeft een hoge lob. Kotromanić krijgt zijn hoofd ertegen. Kalmár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 32%, Stanic 68%.
fk celik - Stanic 3:1