Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Signal itd OFK Kultura
derbi 2 Tactiek 4114
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Polok kopt de bal weg. Bäcker rent richting de bal. Mălureanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mălureanu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Kartík onderschept slim de pass. Kartík passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zitoumi de bal. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... Nusspickel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mendoza rent richting de bal. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Signal itd - OFK Kultura 1:0

11e minuut.
Bučić is nu in balbezit. Kartík verovert de bal door een tackle van achteren. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartík rent richting de bal. Kartík draait met de bal, schiet en ... Nusspickel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Canas rent richting de bal. Mendoza is nu in balbezit. Purcaru begaat een overtreding. Purcaru krijgt een gele kaart. Mendoza raakt geblesseerd tijdens het duel. Mălureanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zitoumi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Signal itd - OFK Kultura 2:0

15e minuut.
Drtina met een sublieme pass. Kočo rent richting de bal. Kočo met een sublieme pass. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Mălureanu speelt de bal door. Canas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Mendoza schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Drtina probeert naar een medespeler te passen. Bučić is nu in balbezit. Bučić geeft de bal voor. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Signal itd - OFK Kultura 3:0

40e minuut.
Canas heeft problemen om de bal te vangen. Canas met een sublieme pass. Mendoza rent richting de bal. Kartík rent richting de bal. Mendoza rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Signal itd 58%, OFK Kultura 42%.
FK Signal itd - OFK Kultura 3:0

49e minuut.
Mălureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălureanu passt de bal zonder na te denken. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Canas onderschept slim de pass. Canas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Canas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Canas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Polok maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pimentel kopt de bal weg. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ... Borhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza geeft een hoge lob. Canas is nu in balbezit. Canas schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Daar is Bučić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kartík is nu in balbezit. Kartík passt de bal in één keer door. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... Nusspickel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... Nusspickel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Signal itd - OFK Kultura 4:0

74e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Daar is Canas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi schiet op doel. Nusspickel bokst de bal weg.

86e minuut.
Kaćera geeft een hoge lob. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi schiet op doel. Nusspickel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Signal itd 57%, OFK Kultura 43%.
FK Signal itd - OFK Kultura 4:0