Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal FOCA F.C.WEST HAM UNITED
KAMASUTRA Tactiek provjera!!
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 63.2
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Arujärv probeert naar een medespeler te passen. Mihtarski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arujärv geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nespoli springt en kopt de bal. Condrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Gordić rent richting de bal. Gordić passt de bal zonder na te denken. Cerveja rent richting de bal. Cerveja geeft een lange en hoge pass. Firea is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cerveja neemt de hoekschop. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Larrazabal kopt de bal weg. Gordić probeert naar een medespeler te passen. Firea rent richting de bal. Firea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FOCA - F.C.WEST HAM UNITED 0:1

26e minuut.
Arujärv geeft een lange en hoge pass. Cyrulik kopt de bal weg. Daar is Fer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FOCA - F.C.WEST HAM UNITED 0:2

33e minuut.
Mihtarski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arujärv met een snelle inworp. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Franjinha passt de bal in één keer door. Arujärv is nu in balbezit. Arujärv speelt de bal door. Klungelig pakt Cyrulik de bal. Cyrulik geeft een lange en hoge pass. Condrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FOCA - F.C.WEST HAM UNITED 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FOCA 53%, F.C.WEST HAM UNITED 47%.
Arsenal FOCA - F.C.WEST HAM UNITED 0:3

56e minuut.
Tapanoğlu onderschept slim de pass. Tapanoğlu passt de bal met de wreef. Aragão rent richting de bal. Aragão draait met de bal, schiet en ... Ocampo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerevini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FOCA 52%, F.C.WEST HAM UNITED 48%.
Arsenal FOCA - F.C.WEST HAM UNITED 0:3