Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Arena Maximir
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 37879
nk opća opasnost Proleter T.
nova23 Tactiek a
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Wachowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brożyna de bal. Met opzet legt Geroldi zijn tegenspeler op de grond. Brożyna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toome wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kane Sy kopt de bal weg. Rejtan speelt de bal door. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori schiet op doel. Tokoly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Proleter T. 0:1

16e minuut.
Brożyna is nu in balbezit. Brożyna passt de bal met de wreef. Tábori rent richting de bal. Tábori haalt uit met een fantastische trap. Tokoly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Proleter T. 0:2

17e minuut.
Daar is Toome, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwak rent richting de bal. Justino onderschept slim de pass. Justino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tábori onderschept slim de pass. Tekpar maakt een afschuwelijke overtreding. Tábori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wachowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brożyna springt en kopt de bal. Tokoly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rejtan kopt de bal weg. Cecelea speelt de bal door. Tábori is nu in balbezit. Tábori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Proleter T. 0:3

24e minuut.
Collado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toome met een snelle inworp. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna haalt uit met een fantastische trap. Tokoly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Trujillo geeft de bal voor. Wachowicz probeert naar een medespeler te passen. Rejtan rent richting de bal. Rejtan geeft een hoge lob. Tábori springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cecelea kopt de bal weg. Rejtan heeft problemen om de bal te vangen. Rejtan passt de bal met de wreef. Tábori rent richting de bal. Tábori schiet op doel. Tokoly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Wachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachowicz geeft de bal voor. Geroldi is nu in balbezit. Brożyna verovert de bal door een tackle van achteren. Brożyna schiet op doel. Tokoly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Botes rent richting de bal. Botes met een sublieme pass. Cecelea probeert naar een medespeler te passen. Tábori rent richting de bal. Tábori draait met de bal, schiet en ... Tokoly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Wachowicz rent richting de bal. Wachowicz passt de bal met de wreef. Toome probeert naar een medespeler te passen. Brożyna rent richting de bal. Brożyna haalt uit met een fantastische trap. Tokoly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 60%, Proleter T. 40%.
nk opća opasnost - Proleter T. 0:3

52e minuut.
Wachowicz is nu in balbezit. Wachowicz geeft een hoge lob. Tábori kopt de bal weg. Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Toome draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tokoly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Toome is nu in balbezit. Toome probeert naar een medespeler te passen. Brożyna rent richting de bal. Brożyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Proleter T. 0:4

60e minuut.
Siwak rent richting de bal. Beirens verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens met een sublieme pass. Botes is nu in balbezit. Botes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ein met een harde bal richting middenveld. Tekpar probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cecelea. Cecelea krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Toome rent richting de bal. Toome passt de bal met de wreef. Tábori is nu in balbezit. Tábori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Proleter T. 0:5

68e minuut.
Kane Sy met een sublieme pass. Toome speelt de bal door. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna draait met de bal, schiet en ... Tokoly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Proleter T. 0:6

73e minuut.
Rejtan passt de bal in één keer door. Toome heeft problemen om de bal te vangen. Toome speelt de bal door. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Toome speelt de bal door. Brożyna heeft problemen om de bal te vangen. Brożyna passt de bal met de wreef. Tábori is nu in balbezit. Tábori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ciuciła passt de bal met de wreef. Wachowicz onderschept slim de pass. Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Brożyna rent richting de bal. Brożyna schiet op doel. Tokoly bokst de bal weg. Tábori is nu in balbezit. Tábori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Proleter T. 0:7

84e minuut.
Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Toome probeert naar een medespeler te passen. Brożyna rent richting de bal. Brożyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 59%, Proleter T. 41%.
nk opća opasnost - Proleter T. 0:7