Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Тукови
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10213
ФК Челинац fk celik
ifconfig Tactiek gradjanski
40% Balbezit 60%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
35 gemiddelde waardering 41.2
average Schieten solid
good Passen average
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Šagovnović geeft de bal voor. Mistrić rent richting de bal. Moscoso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moscoso krijgt een gele kaart. Mistrić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Migić wilt de vrije trap nemen. Kotromanić heeft problemen om de bal te vangen. Kotromanić draait met de bal, schiet en ... Balatsinos bokst de bal weg.

7e minuut.
Sivč heeft problemen om de bal te vangen. Sivč geeft een hoge lob. Kotromanić kopt de bal weg. Dujsić rent richting de bal. Dujsić haalt uit met een fantastische trap. Balatsinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Šagovnović met een snelle inworp. Grlić geeft een hoge lob. Kotromanić kopt de bal weg. Dujsić rent richting de bal. Dujsić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Šagovnović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Moscoso is nu in balbezit. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Mistrić met een sublieme pass. Migić speelt de bal door. Dujsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujsić draait met de bal, schiet en ... Balatsinos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Merighetti onderschept slim de pass. Migić is nu in balbezit. Migić speelt de bal door. Dujsić is nu in balbezit. Dujsić haalt uit met een fantastische trap. Balatsinos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Trivković verovert de bal door een tackle van achteren. Koljivrat rent richting de bal. Koljivrat speelt de bal door. Wodecki rent richting de bal. Wodecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - fk celik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Челинац 60%, fk celik 40%.
ФК Челинац - fk celik 1:0

53e minuut.
Ronkowski met een snelle inworp. Daar is Kaunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sivč. Sivč krijgt een gele kaart. Kaunić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Moscoso met een snelle inworp. Koljivrat heeft problemen om de bal te vangen. Koljivrat passt de bal zonder na te denken. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - fk celik 2:0

56e minuut.
Sivč is nu in balbezit. Sivč geeft de bal voor. Dujsić kopt de bal weg. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujsić speelt de bal door. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Barraco passt de bal in één keer door. Koljivrat heeft problemen om de bal te vangen. Koljivrat passt de bal met de wreef. Trivković rent richting de bal. Trivković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - fk celik 3:0

66e minuut.
Skulić rent richting de bal. Skulić geeft de bal voor. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. Balatsinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - fk celik 3:1

68e minuut.
Broquet rent richting de bal. Broquet geeft een hoge lob. Mạnh Hoàng kopt de bal weg. Trivković is nu in balbezit. Trivković haalt uit met een fantastische trap. Souza bokst de bal weg.

71e minuut.
Barraco passt de bal met de wreef. Koljivrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljivrat speelt de bal door. Trivković rent richting de bal. Trivković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Migić probeert de bal aan de voet te houden. Dujsić is nu in balbezit. Dujsić passt de bal zonder na te denken. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. Balatsinos bokst de bal weg. Klungelig pakt Merighetti de bal. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Migić passt de bal in één keer door. Dujsić is nu in balbezit. Dujsić speelt de bal door. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Šagovnović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Grlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grlić met een sublieme pass. Salihagić is nu in balbezit. Salihagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Drljo probeert naar een medespeler te passen. Migić bereikt de bal nog maar net als eerste. Migić speelt de bal door. Dujsić rent richting de bal. Dujsić haalt uit met een fantastische trap. Balatsinos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Челинац 54%, fk celik 46%.
ФК Челинац - fk celik 3:1